Optakt: Sidste omgang i efteråret byder på Middelfart BK away

Hvem: Middelfart BK
Placering: 8. pladsen (16 point i 12 kampe)
Hvor: MG & BK’s anlæg – kunstgræsbane
Hvornår: Lørdag d. 21/11, 13:00

Vi skal forsøge at tage de sidste point med fra efteråret, når vi i morgen skal en tur over Lillebæltsbroen for at spille mod Middelfart. Middelfart har haft lidt op- og nedture her i efteråret, men ligger stabilt i midten af tabellen med 16 point i 12 kampe. Vi har selv indtil videre formået at hente 19 point i 12 kampe, og en sejr i morgen vil betyde, at vi nærmer os toppen.

På vores nuværende hold har vi hele to spillere og en spillende assistent, som har en fortid i Middelfart. Sidstnævnte, Mathias Damgaard, spillede i Middelfart i to et halvt år, og han ser frem til at skulle spille mod sit gamle hold:
”Jeg havde en super tid i mine tre år i klubben, så det bliver selvfølgelig specielt at komme tilbage til Middelfart og være på modstanderholdet. Klubben har da i den grad været en del af den rejse, som har bragt mig hertil som spillende assistenttræner, og det kan jeg kun takke dem for.”

Vores angriber Søren Andreasen har også en længere fortid i Middelfart. Han spillede nemlig som Damgaard også to et halvt år i klubben. Om en sejr i morgen vil betyde lidt ekstra for Andreasen, er der ikke tvivl om:
“Alle sejrer betyder noget, men selvfølgelig vil en sejr over Middelfart være lidt ekstra sjovt. Jeg er sikker på, at begge hold gerne vil vinde, da folk kender hinanden lidt på kryds og tværs. Så mon ikke det bliver en sjov og underholdende kamp.”

Lukas From var i Middelfart i 6 måneder på et lejeophold i starten af 2019. Han fortæller lidt, om hans forventninger til at skulle møde sin gamle klub i morgen:
”Jeg tænker egentlig ikke på kampen som en anderledes kamp, end alle de andre vi har spillet. Den skiller sig selvfølgelig ud, fordi jeg kender en del af spillerne på deres hold, men det glemmer man hurtigt i kampens hede.”

Mathias Damgaard er også bevidst om, at han skal spille mod sine gamle holdkammerater i morgen. Det håber han at kunne bringe i spil:
”Jeg vil altid slå de modstandere, vi møder, og når jeg nu kender nogle af dem og deres kvaliteter, håber jeg på, at jeg kan være behjælpelig med at sætte disse kvaliteter ud af spil. Jeg håber, vi kan slå dem ved at spille vores spil med en masse afleveringer i holdet, så det er os, der har kontrollen over bolden, og at vi så ikke vinder på tilfældigheder, men simpelthen fordi vi på dagen spiller bedre end Middelfart.”

Søren Andreasen tilføjer, at det naturligvis vil være rart med en sejr i morgen, når han møder sine gamle holdkammerater:
“Jeg vil selvfølgelig gerne have håneretten overfor de kammerater, jeg har i Middelfart. Så jeg satser selvfølgelig på en sejr og forhåbentlig en solid kasse eller to.”

 

Damgaard, Andreasen og From er dog ikke de eneste på vores hold med relation til Middelfart. Emil Hauge er fra lokalområdet og har tilmed en svigerfar, som er formand i Middelfarts amatørafdeling, og som plejede at speake til nogle af deres hjemmebanekampe. Han tilføjer:
”Det vil helt sikkert betyde lidt ekstra med en sejr i morgen. En kamp mod Middelfart betyder altid lidt mere både på grund af svigerfar, men også fordi jeg kommer fra en af nabobyerne til Middelfart, så jeg har spillet en del lokalopgør mod dem.” 

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP