Optakt: Skæbnens time i sidste kamp i sæsonen på Riisvangen, når vi i morgen tager imod BK Frem

Hvem: BK Frem

Placering: 11. pladsen

Hvor: Riisvangen Stadion

Hvornår: Lørdag d. 4. juli, 14:00

Sidste kamp i sæsonen venter i morgen, og sikke en kamp det bliver. Vi er så heldige, at kampen spilles på Riisvangen. Vi er alle i fodboldverdenen trætte af, at tilskuersituationen stadig forholder sig, som den gør. Situationen er, som den er, og vi må forholde os til den. Det betyder dog ikke, at vi ikke er klar til at få os en fest på Vangen i morgen. Vi har alt at spille for. Går Helsingør hen og taber, når de ude skal forsøge at slå et formstærkt Jammerbugten hold, og vi vinder, så står den pludselig på 1. division. Det ville være en sensationel situation. Hvis det ikke er tilfældet, og Helsingør henter point, så står sæsonen stadig klart, som en kæmpe succes. Holdet spiller forrygende fodbold, der er som altid en fantastisk stemning i klubben og omkring Vangen, og alt er godt. Som vores cheftræner bliver ved med at gøre klart, så handler projektet i Aarhus Fremad ligeså meget om udvikling og det at gøre sig dygtigere, som alt andet. Og uanset om det utrolige i morgen sker, og om vi rykker op eller ej, så kan man ikke andet end at konkludere, at sikke en sæson, det har været.

Inden opgøret i morgen, har vi snakket med en af de spillere, som virkelig har taget sin tørn i forhold til den succes, sæsonen har været. Der kan ikke være stor uenighed om, at Elias Olafsson er den bedste keeper i 2. divisionen. Vores lejesvend fra FC Midtjylland har stor del i, at Aarhus Fremad i år er det hold, som har lukket klart færrest mål ind. Vi har snakket med Elias om sæsonen som helhed og kampen i morgen.

(Elias er, som de fleste ved, fra Island, og derfor er hans svar på engelsk.)

“We’ve done a really good job this season, everybody at the club can agree on that. We’ve reached higher than the expectations, and it’s just a really good team. Everybody are good friends, we have a lot of good players, and I think it’s just a mixture of those things that is the reason behind the succes this season. It hasn’t been hard being the only foreign player in the squad at all. I understand danish, which of course has helped, but it’s just such a welcoming club, and it has been great being here”, siger Elias om sæsonen som helhed, og det at være den eneste udlandske spiller i truppen.

Kampen i morgen byder på BK Frem, som ikke har haft den bedste afslutning på sæsonen indtil videre. Det betyder dog ikke, at kampen i morgen skal undervurderes. Der er alt på spil, og holdet skal som sædvanlig spille deres bedste.

“I don’t know a lot about the team, but we certainly expect to win. We just have to pray that Helsingør looses. The atomsphere has been really good in this amazing season. It’s too bad that everybody, who wants to come and support us tomorrow, can’t be there because of the spectator situation. I of course expect that we can keep a clean sheet again tomorrow. The back four has been really good this season, but of course it’s the whole team who have been good at defending. Everybody from the back four to the strikers. We defend together as a team, and I think that’s the reason behind the defensive succes.”, siger Elias om kampen i morgen, atmosfæren og om hvad, der har gjort, at defensiven især har været prangende i denne sæson.

Forudsigelse:
“I think, we will win 4-0 tomorrow. Nissen is going to score two, one on penalty, and then Gandrup and Emil Hauge will score as well.”

Elias er som sagt på leje fra FC Midtjylland, og han ryger derfor tilbage til Ikast efter sommeren. Det er dog uvist, hvad fremtiden venter for den islandske keeper. Uanset, hvad der kommer til at ske, skal Elias have et kæmpe tak for hans tid i klubben.

Vi glæder os til at se dem, der har været heldige at få en billet til i morgen. Det bliver en fest uanset om den står på 1. eller 2. division efter sommeren, for hvilken sæsonen, det har været. Der skal lyde et kæmpe tak til alle omkring klubben. Det har, som sædvanligt været en fornøjelse.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP