Optakt til Fremad – Odder V/Morten Mølkjær

Så er det blevet tid til sæsonens tredje hjemmekamp på Riisvangen. I dag kommer Odder IGF på besøg, og det er et Odder-hold, der har haft en svær sæsonstart, men i sidste runde fik de sæsonens første sejr, da man hjemme besejrede Lyseng med 2-0.

Det hører med til historien, at Odder har haft en træls sag kørende og derfor har haft mange spillere i karantæne op til de første 5 runder i turneringen samt en enkelt pokalkamp. Derfor kan Odder til kampen råde over hele truppen til kampen.

I sidste weekends Nord derby holdt det hårdt for os, da vi besøgte VSK Aarhus på Vejlby Stadion. Drengene spillede i første halvleg rigtigt fint, og vi havde et par gode muligheder, inden Khaled bragte os foran 1-0 efter 22. minutters spil. Dette holdt også til pausen. Efter pausen kom VSK godt ud og trykkede os lidt tilbage. Og da selvsamme Khaled blev præsenteret for sit andet gule kort med en halv time igen, grublede vi noget over tingene ude på bænken. Men drengene viste flot forsvarspil og knoklede sejren hjem til Riisvangen. En mandfolkeindsats!

Foruden pointene fik vi dog også raget nogle kort til os i lokalopgøret, så vi må desværre se bort fra både Khaled Paikar og anfører Andreas Damgaard i dagens kamp pga. karantæner.

Siden sidste hjemmekamp er Nicklas Ullum vendt tilbage fra ferie og påbegyndt træningen igen. Velkommen hjem Nicklas.

Selvom Odder har position som agterlanterne lige nu, har de faktisk scoret et mål mere end os. Odder har i de første fem runder spillet sig til 3 point.

Det kan i øvrigt anbefales at erhverve sig kampprogrammet til morgendagens kamp, hvor der vil være en interessant analyse af Odder udarbejdet af vores venner fra IYGTAF.

Kjellerup – Odder 2-1

Odder – Ringkøbing 1-2

Odder – Jammerbugt 0-2

VSK – Odder 4-1

Odder – Lyseng 2-0

Jeg håber alle får en god og underholdende kamp

Morten Mølkjær

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP