OPTAKT TIL IF LYSENG – AARHUS FREMAD

I morgen drager Aarhus Fremad sydpå, nærmere bestemt til Aarhus-forstaden Lyseng, hvor næste kamp om point i 2. divisionens pulje 3 skal stå. IF Lyseng 2. Division Herrer har fået fuldt udbytte af deres seneste to kampe med udesejre over VSK Aarhus og Kjellerup IF. Anderledes beskeden er Fremads pointhøst, der har måtte nøjes med to point for de seneste to kampe. Det til trods udråbte Lyseng tidligere på ugen Aarhus Fremad til kæmpe favoritter. Om det er for at flytte presset over på Fremad-skuldre, eller om ræven fra Lyseng reelt set frygter at blive spist af tigeren fra Riisvangen, vides ikke. Cheftræner i Aarhus Fremad, Morten Mølkjær, tager dog gerne favoritværdigheden til sig.

– Det er i bund og grund fair at kalde os favoritter, hvis vi kigger på antal spillede divisionskampe. Lysengs fordel er dog, at det er et hold, der har spillet sammen i længere tid, og derved har lært hinanden godt at kende, hvorimod vi har nogle nye og unge, der er ved at gøre deres indtog på holdet.

MikeVestergaard

Cheftræneren har i denne sæson arbejdet med at gøre holdet mere målsøgende og givet spillerne carte blanche til at trykke kanonen af, når de ser målet. Det har desværre kun udmøntet sig i to pletskud for tre kampe. Det er dog ikke noget, der på nuværende tidspunkt bekymrer cheftræneren.

– Umiddelbart er der ingen grund til bekymring. Vi har skabt mange chancer og mange forkellige spillere har budt sig til i afslutterens rolle. Måske har vi endda afsluttet for meget ift. at spille chancerne større. Men vores mindset er offensivt og angrebsivrigt, og derfor er det rigtigt fint at spillerne viser dette gennem afslutningerne. At vi så skal finde balancen mellem at afslutte og spille, må være en gylden mellemvej, som vi trænere må finde sammen med spillerne.

Med tre point fredag aften rykker Aarhus Fremad op på en (midlertidig) 1. plads i tabellen, og vi har derfor brug for al den støtte, vi kan få til den svære udebanekamp. Aarhus Fremad støtter derfor Aarhus Fremad Bawlers plan om i samlet trop at tage bus 100 (mod Odder) til Lyseng. Husk at stå rettidigt af! Afgang fra banegårdspladsen kl. 17:33

#ALTIDFREMAD #FORZAFREMAD

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP