Optakt: Varde – Aarhus Fremad

Byens nr. 2 løber i morgen på banen i Varde, hvor det gælder 19. runde i 2. division Vest. Varde kommer lige fra et uafgjort resultat mod Thisted, hvor de formåede at komme tilbage efter at have været bagud med 2-0.

Sidst Aarhus Fremad spillede mod Varde endte det med en ualmindeligt overbevisende sejr på 5-1 i en kamp, hvor Peter Rask blandt andet bød ind med to kasser.

Michael Sten er tilbage på holdkortet for Riisvangens drenge, efter han fik et rødt kort i kampen mod Otterup i forrige runde. Derimod må Alexander Jackson Møller nøjes med at se til fra sidelinjen. Møller blev i kampen mod Skanderborg tildelt Fremads andet røde kort på to kampe, og han må derfor sidde over mod Varde.

Kampen i morgen bliver den første kamp siden november på en almindelig græsbane, så det bliver spændende at se, om drengene kan håndtere det lidt blødere underlag – men mon ikke det går.

Kampen starter klokken 15.00 på Sydbank Stadion i Varde. Vær der, eller læs et ualmindeligt detaljeret kampreferat i morgen efter kampen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP