Optakt: Vi er tilbage med en vigtig tur til Vanløse

Hvem: Vanløse IF

Placering i 2. division Grp. 1 inden slutspillet: 2. pladsen med 30 point

Hvor: Vanløse Idrætspark

Hvornår: Søndag d. 14/6, 14:00

Vi har glædet os afsindigt til at starte op igen, og vores første kamp tilbage er lige rundt om hjørnet. Kampen står på Vanløse ude, hvor drengene skal formå at sikre en sejr i den første kamp tilbage efter coronavirusens indtog.

Vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, ser frem til kampen: “Vi er klar. Vi synes, vi har brugt den tid, vi har fået givet, rigtig godt. Vi synes, vi er, hvor vi skal være formmæssigt. Alle kunne tænke sig mere tid til at gøre sig klar, men det ser godt ud, og vi er godt med på vores principper og aftaler på banen. Det har været positivt, og vi har glædet os til at komme igang igen. Alle ser frem til kampen.

Indtil i mandags måtte spillerne kun træne i grupper af 10, og det har naturligvis skabt nogle udfordringer i forhold til at kunne forberede sig til opstarten bedst muligt. I forbindelse med det siger Morten: “Alle kunne ønske sig andre forhold. Men i forhold til det, der er givet, har vi forholdt os til hvad vi kunne, og hvad vi ikke kunne. Vi har forholdt os til reglerne og ventet på at give den gas med de ting, der har manglet og været savnet. Men der har klart været et savn til at flytte sig og dygtiggøre os bedst muligt med alle samlet på træningsbanen.”

I forhold til modstanderen Vanløse IF, som Fremad ikke har mødt siden juni sidste år, siger Morten: “Vi kommer til at møde et hold, der spiller med god energi. Et hold der til tider kan spille meget direkte og med meget fart i deres spil, samt er gode i deres omstillinger. Så jeg tror, det bliver en kamp med meget energi og fysik. Vi er klar til både at yde den behørige modstand, der skal til, og sætte vores præg på tingene.”

Efter kampen mod Helsingør i næste weekend, bliver der er ikke lang tid mellem kampene. Det bliver weekendkampe efterfulgt af en kamp i midtugen de sidste fire kampe, men det bekymrer ikke vores cheftræner det store: “Den fysiske forfatning kommer til at være i spil, men vi har en stærk og bred trup, der er klar.”

Lige nu er der 6 point op til Helsingør, og alle kampe kommer til at have en stor betydning for, hvordan tingene kommer til at se ud om tre uger. Tilspurgt om forventningerne til slutspillet svarer Morten: “De største forventninger, vi har, er, at vi fortsætter den udvikling, vi er inde i og dygtigører os. Det står ikke og falder på, om vi rykker op eller ej. Vi vil naturligvis rigtig gerne rykke op, men det lægger ikke i vores egne hænder, så vores fokus er ikke entydigt. Vi går efter at vinde alle kampe, og det bliver en ultimativ kamp om at bringe os i spil til sejren, og det er rigtig interessant. Jeg er egentlig mest ærgerlig over, at vi har miste 10 kampe i forhold til at blive dygtigere. Men vi tager, hvad vi kan få, og gør vores bedste for at fortsætte den udvikling, der har været indtil videre.”

HUSK

Se kampen på EB+, hvor det, som tidligere meldt ud, er muligt at få en måneds gratis adgang via følgende link: https://quiz.ekstrabladet.dk/2-division-2020-slutspil?utm_id=1915997021

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP