Optakt: Vi gæster fynboerne Næsby i jagten på tre point

Hvem: Næsby Boldklub

Placering: 7. pladsen

Hvor: ALPI Arena Næsby

Hvornår: Lørdag d. 12/9, 14:00

Vi er efterhånden godt i gang med den nye sæson, og i sidste uge stod den på oprykkerne fra Holstebro. Det var en svær kamp, som bød på lidt af hvert. Det endte trods alt godt, da Kirk dybt inde i overtiden tog teten og lagde et velplaceret skud udefra feltet op i krogen. I denne uge skal drengene ud og sikre yderligere tre point, og igen kunne det godt vise sig at blive en svær udfordring. Næsby har både vundet og tabt i deres to første kampe. Deres sejr tog de hjemme mod Brabrand. Sådan kommer det ikke til at gå for det Aarhus hold, de får besøg af i morgen. I hvert fald ikke ifølge vores nr. 1, Frederik Nørgaard. Han sætter ord på morgendagens kamp:

”Jeg synes egentlig vi skal ud og gøre det samme, vi har vist i træningskampene og de sidste to kampe. Vi skal ud og spille vores spil og ikke lade os kyse af, at de måske står langt nede på banen. Vi bygger hele tiden på, og jeg er ikke så meget i tvivl om, at vi nok skal gå ud og give den maks gas på lørdag. Det eneste der bare mangler er cleansheetet. Vi skal lukke ned bagtil.”

Vi har haft et stramt program her i opstarten. I weekenden mødte vi Holstebro, og i tirsdags spillede vi pokalkamp mod det aarhusianske hold Vatanspor, som endte i et videre avancement efter en 5-1 sejr. I refleksion over weekendens kamp mod Holstebro, kommer Nørgaard ind på nogle af de ting, vi skal tage med:

”Det viser god moral, at vi ikke går ud af vores gode skind efter Holstebro kom på 1-1, og der skete det lange spilstop midt i anden halvleg. Det er gode takter, også fordi vi jo er en ung trup. Vi smider ikke håndklædet i ringet og afviger fra vores spil. Det var flot. Som Morten også kom ind på, da han havde set kampen igen, er det faktisk et fint spil Holstebro har. Selvom folk siger det var kedeligt og langsomt, og vi ’kun’ formåede at vinde 2-1, så var det en god kamp, som vi fik et godt resultat med fra.”

Også pokalkampen mod Vatanspor, var der konstruktive aspekter at tage med fra:

”Vi fik scoret en masse mål, og alle kom næsten i spil. Vi mangler bare lige det der cleansheet. Det vil jeg rigtig gerne have i morgen. På trods af at vi mangler at få det, så synes jeg egentlig vi gjorde det godt, og at vi spillede efter vores taktik og plan. Vi fik lidt mere offensivt spil i gang.”

Efter Elias’ afgang i sommer har Nørgaard sat sig tungt på keeperposten. Det var klart et mål for Nørgaard, da han kom til i vinter, at han skulle være Aarhus Fremads nr. 1 på et tidspunkt. Som det ser ud nu, er det lykkes, og det er han naturligvis glad for:

”I opstarten var jeg egentlig bare glad for at komme i gang med at spille. Det var ved at være noget tid siden, jeg havde fået minutter. Efter vi startede, så er jeg meget glad for at kunne spille om point. Det er en anden følelse. Morten har snakket med en ny keeper, som kommer ind i truppen for at give lidt mere konkurrence på pladsen, hvilket jeg synes er en meget god ide for at højne træningsniveauet, men også mit eget, for at jeg ikke bliver doven, og jeg stadig kan udvikle mig. Det er en gave at stå for et hold som Fremad, der ligger i toppen af 2. division og med de forventninger, vi har. Det synes jeg bare er fedt. Det er en gave.”

Forudsigelse:
”Vi vinder 2-0. Store (Nissen) må score, tænker jeg. Marvin scorer også.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP