Optakt: Vi tager imod Holstebro til første kamp på Riisvangen i sæsonen

Hvem: Holstebro Boldklub

Placering: 9. pladsen

Hvor: Riisvangen

Hvornår: Lørdag d. 5. september, 14:00

Riisvangen åbner portene op igen for første gang i denne sæson, når vi i morgen tager imod oprykkerholdet Holstebro. Det er aldrig nemt med oprykkerhold. Det er ikke længe siden, at Holstebro kunne fejre deres oprykning til 2. Division, og de har altså et momentum, som man ikke må undervurdere. Det er nemlig en klassisk fejl i fodboldverdenen at undervurdere en modstander, især hvis det er en oprykker, og det er noget, som vores nye offensivspiller Lucas From godt er klar over. Vi har fået en snak med ham om, hvad der venter os på lørdag, og det forsøger han at sætte ord på:
”Det bliver selvfølgelig en speciel kamp for mig, fordi det er første hjemmekamp. Det har jeg set meget frem til. Rent spillemæssigt tror jeg det bliver en kamp, hvor vi er meget dominerende. Men det bliver stadig ikke en nem kamp. Vi ved Holstebro kommer med et oprykningsmomentum. Jeg tror deres gåpåmod og kampgejst er stor. De kommer måske med en intet-at-tabe indstilling, så jeg tænker de kommer til at spille lidt mere frit, end nogle af de andre hold, vi kommer til at møde. De virker som et fint hold, men der er også svagheder i deres spil, som vi kan udnytte,” siger From, om hvad kampen betyder for ham, og hvad vi kan forvente af vores modstander i morgen.

I sidste weekend spillede vi en svær udebanekamp mod Frem, som resulterede i et enkelt point. Et resultat, som holdet egentlig kan se sig tilfredse med, men ambitionsniveauet er højt, og der er derfor ingen tvivl om, hvad drengene skal gå ud og skaffe i morgen: 3 point. From sætter ord på kampen mod Frem, og hvad der skal til, for at de tre point i morgen er sikre:
”Hvis man kigger tilbage på kampen mod Frem, så var der mange ting, vi var godt tilfredse med. Så det skal vi bare bygge videre på. Måske lidt bedre boldomgang end sidst, men det regner vi også med at kunne få og udnytte deres svagheder,” fortæller From, om hvad der skal tages med fra sidste weekend.

From er blandt en håndfuld spillere, som er nye i truppen. Bech satte tidligere på ugen ord på, at det kan have sine udfordringer med mange udskiftninger på et hold. Men ligesom Bech, er From meget fortrøstningsfuld, når han skal sætte ord på, hvordan truppen ser ud:
”Jeg synes, vi har en sindssygt stærk trup, især når man tænker på vi spiller i 2. Division. Mange stærke spillere, og mange gode, unge spillere også. På trods af at vi er et ungt hold, så har vi virkelig mange gode spillere med stort potentiale. Det ser lovende ud i år,” siger vores nye nr. 11 om truppen.

Forudsigelse:
”Jeg tænker vi vinder 4-0. Søren og Nissen scorer, og så tænker jeg lille Kirch og jeg selv står for et mål hver.”

Vi glæder os afsindigt til at se jer, som har fået billet til kampen på Riisvangen, i morgen.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP