Pålidelig back forlænger samarbejdet med Fremad

Emil Obitsø har forlænget sin kontrakt i Aarhus Fremad med et år. Emil har det som en fisk i vandet på Riisvangen

Af Mathias Dueholm

Det er højtid for afgange, tilgange og kontraktforlængelser i fodboldverdenen. Og Aarhus Fremad kan nu præsentere endnu én af sidstnævnte. Der er nemlig indgået aftale mellem Fremad og back-spilleren Emil Obitsø om at forlænge det samarbejde, der ellers stod til at ophøre ved udgangen af juni måned.

Den nye kontrakt løber til sommeren 2023, og det er en aftale, der bekommer 26-årige Emil Obitsø særdeles vel.

”Fremad er efterhånden blevet min klub, så jeg har svært ved at se mig selv spille andre steder. Klubben er stadig i gang med at udvikle sig, så det er en spændende rejse at være med på,” fortæller Emil Obitsø.

Ved siden af fodboldkarrieren, der udfoldes på Riisvangen, bestrider Emil Obitsø et job ved Nobia Denmark A/S. Et arbejde han er glad for at kunne kombinere med sin idræt.

”Jeg trives rigtig godt her, og fodbolden passer godt ind i min jobsituation,” siger Emil Obitsø inden han reflekterer over ambitionerne for det videre samarbejde:

”Jeg har ikke de vilde personlige ambitioner om at skifte til en større klub, men jeg har en ambition om at rykke op med Fremad. Hvis vi får forløst vores potentiale, er der muligheder for at spille med, hvor det er sjovt.”

Emil Obitsø har tørnet ud for Aarhus Fremad siden foråret 2020. Hvad der har været den vigtigste faktor i forhold til kontraktforlængelsen, er han ikke i tvivl om:

”Den vigtigste faktor i forhold til at forlænge min kontrakt, er helt klart, at det er sjovt at komme til træning. Derudover er det at være sammen med en masse ildsjæle, som virkelig arbejder hårdt for, at klubben kan opnå så meget som muligt, vigtigt for mig.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP