Påsketilbud fra Fremad

Desværre må vi indrømme, at gårsdagens store nyhed om, at Jakob Poulsen skifter til Aarhus Fremad, var en aprilsnar. Vi har derfor Njord Gin i overskud, da vi ikke skal op med en sign-on-fee. Fremad Folket og Aarhus Fremad er derfor gået sammen om at sikre, at du kan nyde Fremad Stærke og Njord Gin i påsken, selvom der ikke spilles fodbold på Riisvangen. Så du stadig kan drømme lidt om, hvordan det er på Riisvangen, når bolden igen kan rulle.

Vi har således sammensat følgende tilbud, der skal bestilles via Fremad Folket på ff@aarhus-fremad.dk og hentes på Riisvangen:

1 Fremad Stærke kr. 25,-.

5 Fremad Stærke kr. 100,-.

1 Njord Gin: kr. 500,-.

Redningspakken til Påsken (1 gin og 5 Fremad Stærke): kr. 500,-.

Ved bestillingen skal du angive, hvilket af nedenstående to tidspunkter, du ønsker at afhente din bestilling:

Lørdag den 4. april kl. 12-13

Onsdag den 8. april kl. 16-17

Det er selvfølgelig også muligt at lave en bestilling til begge dage. Betaling skal foretages inden afhentningen enten via Mobile Pay til 115994 eller kontooverførsel til Danske Bank – Regnr.: 3627 / Kontonr.: 10354358. Alt overskud ved salget går direkte til Aarhus Fremad.

Vi vil på forhånd have pakket din bestilling. Afhentning sker uden for lågen på Riisvangen. Vi sørger desuden for at tage alle nødvendige forholdsregler for at mindske smitterisikoen i disse tider. Hvis der bliver flere tilstede til afhentning på samme tid, beder vi jer derfor holde afstand til hinanden. I vil få en bekræftelse, når bestillingen er modtaget og pengene er overført.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP