Pointdeling i lige kamp

Lørdag var der lokalopgør på Riisvangen, da Odder gæstede os og det 0-0 efter en meget lige kamp, hvor holdene havde hver deres halvleg.
 
Vi startede kampen godt og var i god kontrol og kom også til en stor chance efter 2 min. da Khaled sled sig fri, men deres keeper reddede flot. Vi var også tæt på efter et par dødbolde, men Odder havde også et langskud på tværribben, så der var vi heldige. Græsset var ikke blevet klippet af Aarhus Kommune, så banen var meget skidt og langhåret og derfor blev der lagt op til lange bolde fra begge hold, da man simpelten ikke kunne spille så meget.
 
2. halvleg kom Odder bedst ud til og fik sat sig mere på kampen. Vi havde dog også nogle omstillinger men efter 70. fik Andreas Damgaard rødt kort for en nødbremse og vi blev dermed presset lidt tilbage. Det gav Odder nogle muligheder men de var også lidt uskarpe på dagen. 
I det 88. min. har vi et hovedstød på stolpen og i overtiden har Odders Sebastian Pingel en kæmpe chance men vores keeper Peter Ravn reddede flot. 
Så 0-0 i en meget lige kamp og allerede på lørdag skal vi spille mod hinanden igen og så må vi se om vi kan få puttet nogle bolde i mål.
 
Bedst for os i dag var Michael Sten og Peter Ravn.
 
DS vandt 2-0 ude over Aalborg Freja på mål af Stephen Jørgensen og Christopher Mannie, så det var en fin sejr.
 
Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP