Pointtab i Odder

Lørdag blev det desværre ikke til 3 point for Nordbyens helte, da man besøgte Odder. “Odder-komplekset” viste sig nemlig fra sin vanlige side, da de 90 minutter var spillet. 1-1 blev slutresultatet. Det var 7 gang af de seneste 10 indbyrdes opgør, der endte uden vinder.

Fremad bedst gennem hele kampen

Allerede efter 30 sekunders spil var Fremad tæt på at bringe sig i front efter et mønster angreb. Efter 8 minutters spil ramte Fremad for første af 3! gange overliggeren i kampen. Alt lignede en sikker Fremad sejr. Men efter 17 minutters spil koksede en simpel beslutning desværre for vores ellers så suveræne keeper Aleksandar Stankovic. Han burde have sparket bolden frem, men ville i stedet tage bolden med ind i feltet ude i højre side, for at samle denne op. Dette nåede han dog ikke inden Odders Marvin Laursen kom imellem. Derfor korrekt straffespark til Odder, det omsatte Jeppe Pedersen til Odder føring.

Kampbilledet fortsatte

Normalt kan man snakke om to forskellige halvlege, men dette var ikke tilfældet i lørdags. Efter Odders scoring og til dommerens sidste fløjt var Fremad bedst. Drengene spillede fortsat god flydende fodbold og kreerede gode store chancer, hvor de to små angribere, Arfan Habibi og Emil Hauge, begge var tæt på at bringe balance i regnskabet, det samme var Kasper Hjørngaard i to omgange, først på overliggeren og dernæst et klasse redning af Odders unge keeper, Peter Flyvholm. Et meget sigende efternavn og hans præstation i lørdagens kamp. Suverænt banens bedste. Vi skulle næste helt til enden for at forløsningen kom, den store angriber, Christian Nissen kunne for anden kamp i streg score med hovedet i det 83. minut.

Cheftræner Morten Mølkjær havde denne kommentar til Aarhus Stiftstidende efter kampen:

Egentligt spiller vi meget godt, også bedre end i sejrene mod Dalum og Brabrand, men vi brænder bare for mange chancer. Jeg synes vi havde fortjent sejren, men det kluntede straffespark, gør at Odder får scoret. Vi kunne godt have vundet med både 3 og 4 mål uden at nogen kunne komme med indvendinger i mod dette. Vi har vel 15 hjørnespark og 3 på træværket udover de chancer i åbent spil. Men som Bent Christensen (Odder træner, red.) sagde, så plejer de at stjæle point mod os og det fik han desværre ret i.

Derfor kunne drengene desværre ikke tage alle 3 point med hjem fra Odder, vi må rejse os igen på lørdag, hvor det er revanchetid, når Ringkøbing kommer på besøg på Riisvangen kl. 14.00

Mange tak til de mange Fremad tilhængere, der havde taget turen til Odder – I er for seje!

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP