PRESSEMEDDELELSE: Aarhus Fremad donerer entréindtægter til Knæk Cancer

 

I samarbejde med Radio go!FM deltager Aarhus Fremad Fodbold A/S i Knæk Cancer kampagen og donerer entréindtægterne fra lørdagens kamp mod FC Svendborg til Knæk Cancer. Ligeledes etableres der en indsamling på Riisvangen Stadion og målet er at indsamle kr. 10.000,-

Knæk Cancer er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og TV 2, og derfor er en stor del af sendefladen i uge 43 dedikeret til Knæk Cancer. Kampagnen kulminerer lørdag d. 26. oktober i et liveshow på TV 2.

Direktør i Aarhus Fremad Fodbold A/S, Søren Østergaard, er begejstret for samarbejdet og udtaler følgende:

”Alle i og omkring Aarhus Fremad ved, at min hustru er ramt af en sjælden cancerform og alle, uden undtagelse, har udvist fantastisk opbakning og forståelse til mig og min familie. Min familie er selv en del af selve liveshowet lørdag aften og bestyrelsen tøvede ikke et sekund, da jeg foreslog, at vi skulle benytte kampen mod Svendborg til at markere klubbens støtte til Knæk Cancer. Radio go!FM var straks med på idéen, da jeg spurgte om de ville være en del af projektet, hvilket understreger vores stærke netværk hos Byens nr. 2.”

Kampen mod FC Svendborg bliver spillet på Riisvangen Stadion lørdag d. 26. oktober kl. 15.00, og efter kampen vil entréindtægterne og indsamlingsbøsserne blive talt op og doneret til Knæk Cancer.

 

Med venlig hilsen

Aarhus Fremad Fodbold A/S

Søren Østergaard

28998114

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP