Pressemeddelelse juni 2014

 

Aarhus Fremad Fodbold ApS ansætter ny 1. holdstræner 

Aarhus Fremad Fodbold ApS har pr. 1. juli 2014 ansat ny træner til 1. holdet. Valget er faldet på 42 årige, Claus Christiansen, som afløser for Jesper Tollefsen. Claus Christiansen er ansat på en 2-årig kontrakt. 

– Efter en skuffende og frustrerende sæson, ikke mindst for Jesper Tollefsen selv, føler vi, at det var tid til at prøve noget nyt. Valget er faldet på Claus, da han i sin trænerkarriere har vist, at han kan rykke op med sine hold med en særdeles god mandskabsbehandling, en positiv tilgang til spillet og spillerne, og ikke mindst masser af mål – det glæder vi os rigtig meget til. Vi er sikre på, at vi med ansættelsen af Claus har fået den helt rigtige træner, som vil passe perfekt ind i Aarhus Fremad ver. 2.0, som vi står på tærsklen til at lancere. Vi takker Jesper Tollefsen for indsatsen i den forgange sæson, som desværre ikke fik det ønskede resultat. Samtidig vil vi takke TST for at slippe Claus et år før kontraktudløb, siger Mikkel Sønderup, næstformand i Aarhus Fremad Fodbold ApS. 

Ved samme lejlighed har Aarhus Fremad Fodbold ApS’ direktør, Søren Østergaard, af personlige årsager, valgt at stoppe i klubben ved udgangen af september. 

– Søren har ydet en rigtig flot indsats som direktør i de knap 5 år, han har været i klubben, og vi håber stadig at se Søren på Riisvangen fremadrettet. Det har ikke altid været nemt, at være eneste ansatte i en ambitiøs fodboldklub, men Søren har virkelig kæmpet hårdt for at holde sammen på tingene, og vil nu gerne prøve noget andet, siger Mikkel Sønderup. Arbejdet med at finde en ny direktør, er allerede igangsat. 

Fakta om Claus Christiansen: 

42 år, gift og har to børn. Rente- og valutarådgiver i Jyske Bank, Private Banking Aarhus 

Karriere som træner: – AGF DS 2002-2003 

– FC Horsens JS og DS 2004-2005 

– Brabrand 1. div. 2006 

– FC Skanderborg 2008-2013, serie 2-2. div. 

– TST 2014, oprykning fra serie 3 Karriere som spiller: – AGF 119 kampe (superliga) – Randers Freja 28 (2. div.) – Herning 52 (1. div.) – 38 u-landskampe på u-16, u-18 og u-21

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP