PRESSEMEDDELELSE: Ny cheftræner i Aarhus Fremad

Efter 5 år med Krzysztof Popczynski som cheftræner har Aarhus Fremad Fodbold A/S valgt at opsige samarbejdet med den ellers så succesrige cheftræner med virkning fra træningsstarten d. 15. juli 2013.

Om årsagen til samarbejdets ophør udtaler Direktør Søren Østergaard:

”Efter fem år med Krzysztof, hvor han med sin tilgang til spillet og sit hårde arbejde, har udviklet en attraktiv spillestil samt ikke mindst spillere, som i dag gør sig på et højere niveau, synes vi tiden er kommet til, at vi får nogle nye impulser på Riisvangen. Det han har præsteret, under til tider særdeles vanskelige forhold, er imponerende og han havde om nogen fortjent at krone sin indsats med en oprykning.

Jeg vil gerne takke og rose Krzysztof for hans store indsats og er ikke i tvivl om, at han meget snart får et spændende tilbud fra en større klub, hvor han får endnu bedre muligheder for at udfolde sit store trænertalent.”

Ny cheftræner bliver Jesper Tollefsen

Aarhus Fremad Fodbold A/S ansætter med øjeblikkelig virkning, en gammel kending af klubben, nemlig Jesper Tollefsen, som sidst var i klubben under FC Aarhus perioden for 10 år siden.

Søren Østergaard: ”Jesper er en gammel kending i klubben, men er alligevel ny i forhold til hele projektet som Byens nr. 2. Jespers CV taler for sig selv og efter flere og gode samtaler omkring videreudviklingen af vores projekt, så er vi sikre på, at han kan tilføre nye aspekter og muligheder til vores klub. Jesper er en erfaren herre med et stort drive og et spændende netværk i dansk og islandsk fodbold. Jeg er sikker på, vores nye cheftræner vil gå ihærdigt og dedikeret til opgaven og samtidigt bringe nye strømme ind på Riisvangen. Spillerne kan roligt glæde sig til nye øvelser og metoder, som vil fortsætte deres eksplosive udvikle. Nu får han og holdet ro til at finde hinanden inden vi sætter os nye målsætninger.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP