Referat Hvidovre

Lørdag tog vi hul på oprykningsspillet med en udekamp på Sjælland mod Hvidovre. Hvidovre havde meldt ud at de ville gå efter oprykning og derfor vidste vi, at der ventede os en meget svær kamp.

Der blæste en kraftig vind på langs af banen og vi havde modvind i 1. halvleg. Hvidovre var meget på bolden men var ikke voldsomt farlige og det tætteste var et par hovedstød der gik over mål. Vi kom frem til 2 gode chancer i 1. halvleg og burde vel være kommet foran, da Christian Lauenborg var helt fri, men deres keeper tog sig af skuddet. Den anden tilfaldt Mads Rønne,, men han blev bremset og appellerede for et straffespark, men dommeren dømte ikke noget. Efter 25 min. måtte vi desværre skifte vores anfører Andreas Damgaard ud, da han havde fået hjernerystelse og han blev kørt til Hvidovre Sygehus, men var dog med bussen hjem igen.

2. halvleg blev vi lidt farligere på vores omstillinger og Morten Bundgaard ramte stolpen i det 70. min. men herefter trykkede Hvidovre os ned og vi var heldige i de sidste 10 min. hvor det virkelig brændte på foran vores mål.
Men det endte uden mål og altså 0-0 og 1 point med hjem i bussen.

Der var debut til Mathias Nygaard og Rene Nederby og begge gjorde det godt.

Det var generelt en god disciplineret indsats og vi skal prøve at bygge på, når stærke Marienlyst kommer på besøg på lørdag.

Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP