Rent bord på udebane

Tirsdag aften fik vi den 13. sejr ud af 13 mulige på udebane, da vi slog Hobro 4-0 efter 2-0 ved pausen. Målene blev scoret af Nicklas Ullum, Frederik Høgh, Khaled Paikar og Michael G. Pedersen.
 
Jeg havde skiftet på 4 pladser i forhold til oprykningskampen i lørdags, da jeg gerne ville se de spillere i periferien i aktion og de beviste, at vi har en god bred trup.
 
Vi startede kampen med et højt pres på Hobro og de havde en noget defensiv tilgang til kampen. De stod 11 mand på egen halvdel nnæsten gennem hele kampen og derfor var kampen meget ensidig. Vi kom foran efter 11 min. da Ullum scorede efter et hjørnespark. Det blev 2-0 efter 18 min., da frederik Høgh modtog bolden på kanten af feltet og kanonerede den i netmaskerne en meget flot mål!!! Vi havde flere gennemspillede angreb, men sjuskede lidt for meget i nogle situationer. Så 2-0 ved pausen.
 
2. halvleg blev med endnu mere dominans til os og det blev 3-0 ved Khaled efter 51 min. og 4-0 på straffe ved GP og det blev begået mod Lasse Nørdam. Vi burde have haft et straffe mere, men dommeren kunne ikke se, sagde han selvom det var kæmpestort. 
 
Men flot at drengene ikke at hvile på laurbærerne, men vise at vi stadig vil vinde og selvom kampen kun var 3 dage efter oprykningsfest, så var der ikke nogle tømmermænd at spore hos spillerne.
 
Nu holder vi fri her i pinsen og næste kamp er lørdag den 30. maj på hjemmebane, hvor Lyseng kommer på besøg.
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP