Riisvangens pladsmand Kim Hægge

P1020435

Kim Hægge er vores daglige pladsmand eller ”Grounds manager” på Riisvangen. Han er 59 år, flexjobber og ansat/aflønnet af amatørafdelingen og Aps’et i fællesskab. Da Kim kun er ansat 20 timer om ugen er der sådan set rigeligt at tage fat på i hverdagen; vasketøj, rengøring, udendørsarealer, baner, vedligeholdelse + løbende praktiske opgaver når der lige skal males eller bores. En rigtig handy man.

På spørgsmålet om hvad der gør Kim allermest glad på jobbet? Svarer han: ”Når Fremad har vundet i weekenden”. Ikke et overraskende svar, da Kim er kommet på Riisvangen siden klubben i 1995 rykkede op i 2. div. Det er nu ikke alt arbejdet der gør Kim glad. Han kan f.eks. blive rigtig knotten når han oplever at folk der benytter anlægget i hverdagen ikke passer på tingene eller tager for givet at andre rydder op efter sig. Som han fortæller: ”Det svært at få anlægget til at fremstå flot og indbydende hvis jeg skal bruge min tid på at vaske op og gøre køkken rent”. Ellers ser Kim sig selv som en glad mand, der hver dag går på arbejde med et smil på læben. Det generer ham heller ikke, at han ofte går rundt alene på anlægget og udfører sine daglige gøremål. For ham er det vigtigt at han kan kombinere sit arbejde med sine fritidsinteresser…………… og det kommer vel heller ikke om en overraskelse at disse interesser omhandler Fremad. 

I fritiden bor Kim sammen med Gitte (Kobraen) og har to børn. Det forhindrer ham nu ikke i at lægge vejen forbi Riisvangen og deltage i klubbens frivillige arbejdsdage, ligesom han er et fast medlem af den legendariske ”Hjørnebande” til hjemmekampene. En ”bande” han har været medlem siden de startede op.

Kim er Fremad mand og ville med stor sandsynlighed være at finde på Riissvangen uanset om han arbejdede her eller ej. Heldigvis gør han det, og det er vi rigtig glade for.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP