Royal Unibrew ny samarbejdspartner

Vi har indgået en aftale med Royal Unibrew for de kommende år

Distriktchef Steffen Fischer Elkær fortæller her deres valg bag samarbejdet:

Jeg kender Andreas fra tidligere samarbejde, så det var naturligt for os at fortsætte dette i Aarhus Fremad. Desuden ønsker vi at forstærke signalet i byen omkring Faxe Kondi som er Danmarks foretrukne sportsvand og selvfølgelig byens øl Ceres.

Vi har lavet en installation, som sikrer at øllet altid er frisk, når man får en Ceres fadøl på Vangen. Derudover lancerer vi Gin og Tonic fra Norhlund til hver hjemmekamp i fremtiden, da solen som sagt altid skinner på Vangen.

Vi ønsker at skabe fede rammer i samarbejde med Fremad. Tiltag som Faxe Kondi Man of the Match, aktiviteter i pausen og After Match Bar er ligeledes nye. Og så har vi jo lavet Danmarks måske mindste, men hyggeligste Faxe Kondi Tribune sponsorat som hylder mangfoldigheden i klubben.

I Aarhus Fremad er vi også super glade for samarbejdet og kan allerede se nogle positive faktorer i samarbejde, som kan være med til at løfte klubben yderligere og gøre aktiveringen endnu mere konkret så vi kan vise omverden de muligheder der ligger i være med i Aarhus Fremad og sammen løfte klubben.

(Billedet: Steffen Fischer Elkær, Royal Unibrew foran den nye Faxe Kondi tribune på Riisvangen)

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP