Sæsonen afsluttet med manér

Årets sidste kamp blev lørdag spillet i Odense, da Fremad gæstede TPI. Fremad vandt opgøret 4-0, samme resultat som da TPI gæstede Riisvangen. Mathias Nygaard blev dobbelt målscorer.

Kampen startede meget jævnt og det var også først i den 41. minut scoringskontoen blev åbnet. Morten Bundgaard og Emil Hauge indsatte et aggressivt genpres og bolden endte hos førstnævnte, der strøg mod mål og afsluttede forbi TPI keeperen, men ind på en glidende forsvarspiller, der tog bolden med i mål.

Hauge/Nygaard time

Efter pausen stod der Fremad på det hele og efter 67. minutters spil kunne Mathias Nygaard udbygge føringen ved at banke læderet op i nettaget efter en flot assist fra Emil Hauge. Kort efter var det samme navne på assisten og målscoren. Et indkast i venstre side blev kastet ind på Christian Nissen, der lagde bolden videre til Hauge, der gik mod mål og tiltrak et par forsvarsspillere, og lige i rette tid spillede han bolden til Nygaard, der var koldere end jordbæris, da han var alene med TPI-keeperen. 3-0.

Det sidste mål har stort set samme opskrift som de to foregående. Bolden blev erobret udenfor eget felt, hvor Valdemar Høgh og Christian Bech fikst spillede ud af pres og ud til Hauge, der på sin første berøring lavede tunnel på en TPI spiller og derefter drev bolden over 60 meter inden timingen igen var ret, videre til Nygaard, der spillede bolden på tværs til indskiftede Frederik Høgh, der fik sin første afslutning reddet på stregen, men bolden hoppede ud til ham igen og denne gang svigtede højrepoten ikke.

 

En flot og velfortjent sejr i årets sidste kamp, der gør at Fremad går på vinterferie ubesejret i de seneste 9 opgør, hvor hele 7 af disse er vundet.

 

Forza Fremad

 

(billedet: Fynboen Emil Hauge var indblandet i alle 4 scoringer)

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP