Sæsonstarten er lige om hjørnet

Der er kun lidt over en uge til forårssæsonen og dermed oprykningsspillet sparkes i gang i 2. Div. Hele truppen, der består af 30-35 spillere, har trænet seriøst og målrettet siden spillerne mødte ind på Riisvangen primo januar, ligesom en fin træningslejr på Tirstrup Efterskole er blevet afviklet, så den fysiske form begynder så småt at være på plads hos de fleste.

Desværre har opstartsfasen også været præget af skader og småskavanker hos flere af de etablerede spillere. Således har bl.a. Nørdam, Valentin, Esben Lauridsen og Bundgaard været ramt, ligesom Schjødt der ellers har trænet på fuld kraft også har været sat lidt tilbage pga. en fiberskade. Alle skulle dog være klar igen. På den mere alvorlige skadesfront har det der lignede en mindre skade hos Michael Steen vist sig, at være en alvorlig meniskskade, så han forventes ude i hele foråret.

De mange småskader, afprøvning af nye spillere og nye positioner har medført svingende resultater i træningskampene. Kampene har primært været mod modstandere på et højere niveau og der har holdet manglet noget i at kunne være med. Men i sidste uges 2-2 træningskamp mod Kjellerup ydede holdet en god indsats og viste at de er ved at være der.

Claus Christiansen melder om godt humør i truppen og lover at spillerne nok skal være helt klar når det går løs d. 18. marts i Hvidovre.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP