Sejr betød 8. plads i Oprykningsspillet

Fredag havde vi besøg af HIK og det endte med en 1-0 sejr til os efter 0-0 ved pausen. Nicklas Ullum scorede målet efter 75 min.
 
1. halvleg var meget præget af, at det snart var sommerferie og der manglede tempo og intensitet i kampen. HIK startede kampen bedst og kom til et par skudmuligheder, men fik dem ikke udnyttet og vi producerede meget få chancer, så 0-0 ved pausen kunne der ikke indvendes noget imod.
 
2. halvleg kom der mere liv i den og vi kom til mange flere chancer, men vi skulle helt hen til det 75. min. før Nicklas bragte os foran efter en dødboldsituation. Vi havde nogle opløb til 2-0, men var uskarpe i den fase og HIK havde også et par chancer til at udligne, men dommeren fløjtede af efter 94 min. og vi forsvarede vores gode hjemmebane med en 1-0 sejr. Det betyder, at vi er det Vesthold der fik flest point i foråret og det lover godt for den kommende sæson, hvor vi skal kæmpe mod de andre jyske hold. 
 
Samtidig betød det lidt flere TV-penge til klubben, så det luner altid.
 
Tak for støtten gennem hele sæsonen og vi har lige en sidste kamp på torsdag, hvor vi får besøg af det Grønlandske landshold. Kampen spilles kl. 17.30 den 23/6.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP