SEJR I FREDAGENS UDEKAMP

Fredag aften vandt Aarhus Fremad som bekendt 0-1 ude mod Lyseng. I, for årstiden, dejligt vejr og på en flot bane foran imponerende 515 tilskuere, bød Lyseng op til dans. Aarhus Fremad var udråbt til favoritter, og de sort/gule kom da også bedst fra start.

– Vi spillede en rigtigt god første halvleg. Vi flyttede bolden hurtigt og havde god bevægelse spillerne iblandt.
Vores mål kommer efter et rigtigt flot gennemspil i vores højre side, hvor Mathias Nygaard viste individuel klasse med et ryk forbi sin direkte modspiller, hvorefter han baskede bolden ind ved fjerneste stolpe. “Et utroligt flot mål”, udtrykker Morten Mølkjær, der generelt var tilfreds med det han så fra Fremad-spillerne i første halvleg.

Efter pausen havde Lyseng lavet om på deres formation, og det gjorde, at de bragte flere spillere ind centralt og dermed fik udlignet antallet af spillere. Dette gjorde at Lyseng kom bedre med i kampen.

– Anden halvleg var ikke så god som den første, men vi får skabt nogle større chancer – to af dem er i direktørkategorien. Vi manglede både fart og ro på bolden. Vi smed den simpelthen for hurtigt væk.
Jeg må, og vi må også kreditere Lyseng for at kæmpe sig ind i kampen. 20 minutter inde i 2. halvleg sad vi og snakkede om, at de var ved at knække, men de kom tilbage derfra. Det vidner om en stærk holdånd og gejst, roser Morten Mølkjær.

Med sejren rykkede Aarhus Fremad op på 2. pladsen i tabellen i den tætte 2. division pulje 3 med 8 point for 4 kampe. DS vandt lørdag 3-0 hjemme mod Varde. Målene blev sat in af Martin Thomsen og Michael Rahr Brodersen x 2. Tillykke til begge hold og tak for opbakningen.

FORZA FREMAD! – ALTID FREMAD!

 

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP