Sejr i Gentofte

Lørdag blev det til en flot 2-1 sejr på udebane mod HIK efter 0-0 ved pausen. HIK har fået renoveret Gentofte Stadion, og det blev – til lørdagens opgør – indviet af Borgmesteren. Vi havde dog ikke medbragt en gave, da vi tog alle 3 point med hjem til Aarhus.

Kampen startede meget lige uden de store chancer. HIK var i den efterfølgende periode farlige på deres omstillinger, hvor vi blev fanget et par gange, men de manglede lige det sidste hver gang. Vi var noget tandløse offensivt i 1. halvleg, og valgte nogle forkerte løsninger på de få muligheder vi skabte.

Det fik vi justeret i pausen, og i 2. halvleg fik vi meget bedre fat. Vi begyndte at vinde nærkampene, og kom foran 1-0 efter 61 min., da Anders Nissen kom fri i højre side, og lagde bolden indover, hvor Khaled Paikar nåede den lige før HIK keeperen, og headede den ind i det tomme mål. HIK skiftede ud og lagde nu mere fysisk tryk på os, men vi stod imod presset og fik også nogle omstillinger, og på en af disse blev det 2-0 efter 83 min., da Uffe Troensegaard kom fri og prøvede at loppe bolden over deres høje keeper. Det lykkedes ikke, men han fik returen over til Mathias Valentin, der scorede sikkert.
HIK satsede nu alt og belønningen kom i det 90. min, da de headede et hjørnespark i kassen. Vi holdt dog stand til sidst og kunne juble over 3 gode point. Det var fortjent nok, og der er nu lagt op til et spændende opgør mod Nykøbing FC, der kommer på besøg på lørdag.

Generelt var det en god holdindsats, hvor alle arbejdede stenhårdt og marginalerne faldt ud til vores fordel. Der er nu kommet 13 point ind her i foråret, hvilket er meget tilfredsstillende.

Referat af cheftræner, Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP