Sejr i lokalopgøret mod VSK Aarhus

Lørdag var vi på besøg hos den ny fusionerede klub Vejlby Skovbakken, og det endte med en 1-0 sejr på et mål af Malte Færge. Det var dog ikke en kamp der vil blive husket ret meget fra vores side, da præstationen simpelthen ikke var god nok.

Vi startede kampen fint og fik lagt et tryk på VSK og efter 10 min. kom vi i spidsen, da Malte sparkede bolden, fra kanten af feltet, op i det ene målhjørne. Et flot mål og lige den start vi havde ønsket os. Det var dog en meget hektisk kamp med mange fejlafleveringer, og vi fik slet ikke sat spillet op, som vi gerne ville. Men VSK kom ikke til noget i 1. halvleg, så derfor 1-0 til os ved pausen.

2. halvleg sad VSK på, og de fik lagt et pres på os og vi havde store problemer med at få spillet til at køre. Men spillerne fightede rigtig fint, og vi var heldige i et par situationer, hvor de brændte et par store chancer.

I slutfasen blev træner Claus Christiansen bortvist efter dommeren og linievogteren – i hans øjne – havde haft et par alvorlige fejlkendelser. Det fik han fortalt dem, da det kunne have været kampafgørende, hvilket ikke er godt nok.

Men vi fik 3 point og den 3. sejr i træk, og nu er der lagt op til endnu et lokalopgør på fredag, hvor Brabrand kommer på besøg på Riisvangen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP