Sejr på hjemmebane over Hobro

Lørdag tog DS holdet et vigtigt skridt i stillingen, da holdet vandt 1-0 hjemme over Hobro efter et tidligt mål af Andreas Damgaard. Holdet er nu kun 1 point efter Lindholm, som ligger øverst af de hold, som kan rykke op.
 
Vi startede kampen fint og lagde et fint tryk på Hobro og efter 12 min. fik vi scoret til 1-0 på et hovedstød efter et hjørnespark. Vi sad fint på kampen og burde være kommet yderligere foran efter 20 min., men Rasmus Breiner brændte den store chance. I stedet kom Hobro mere med i kampen dog uden at de blev farlige.
 
2. halvleg blev ikke nogen skønhedsforestilling. Vi var for dårlige med bolden og der manglede noget kynisme flere steder på banen og Hobro overtog mere af spillet. De tilspillede sig dog ikke nogle kæmpe chancer, og vi kom kun til nogle sporadiske chancer og den største tilfaldt indskiftede Khaled Paikar, men målmanden reddede flot.
 
Dermed blev det til en 1-0 sejr og 3 gode point i banken. Indsatsen skal dog blive meget bedre såfremt vi skal have point med hjem fra Lyseng på lørdag, hvor der venter en svær opgave.
 
Bedst var anfører Michael G. Pedersen og Nicklas Ullum på en dag, hvor flere underpræsterede.
 
På gensyn på lørdag kl. 14 på Lyseng

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP