Sejr sender Aarhus Fremad tilbage mod oprykning

Byens nr. 2 vandt sikkert 1-0 over Blokhus FC og melder sig for alvor tilbage i oprykningsspillet.

Efter at Marienlyst havde smidt point i mod Thisted i lørdags, skulle der en sejr på bordet for Aarhus Fremad. Modstanderen hed Blokhus FC, og Jetsmark Stadion var stedet, hvor Fremad skulle hente de vigtige point, hvis håbet om oprykning skulle bevares.

Blokhus FC viste sig som en god modstander, men det var Aarhus Fremad, der trak det længste strå. Ingen andre end Peter Rask Jensen blev den enlige målscorer i kampen efter bare 17. minutters spil. Michael G. Pedersen kiksede en helflugter lidt uden for feltet, men fik i anden omgang sparket bolden ind mod mål, hvor Peter Rask nok en gang viste sin giftighed og styrede bolden videre i mål til 1-0. Det var Peter Rasks 18. sæsontræffer, og Aarhus-bomberen ligger nu i spidsen af topscorerlisten. Derefter havde Aarhus Fremad flere chancer, og med en lidt skarpere Peter Rask Jensen, kunne det sagtens have blevet 2-0. Da uret rundede det 80. minut, fik Rune Friis en 100 % chance, men målscoren fra sidste kamp formøblede den store mulighed og fik ikke lukket opgøret.

Det blev dog ikke til mere, og kampen sluttede 1-0. Aarhus Fremad rykker nu helt tæt på Marienlyst i toppen af rækken, hvor der nu kun er tre point op. Marienlyst er netop Aarhus Fremads næste modstander, hvor de på lørdag mødes til et brag af et topopgør hjemme på Riisvangen.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP