Setup for den kommende sæson

Truppen starter træningen igen i morgen, torsdag kl. 17.30 og til den kommende sæson er der foretaget enkelte justeringer i trænergruppen, der dog bæger stort præg af kontinuitet.

I bestræbelserne for at optimere det sportslige setup i klubben, er der blevet oprettet en ny angrebstrænerrolle. Som vores mange trofaste tilskuere har bemærket i løbet af sæsonen, har vi misset mange chancer, derfor indtræder Frank Krogsdal i en ny rolle som angrebstræner. Der vil være tale om regulær scoringstræning to gange om ugen af en times varighed.
”Vi har oprettet denne rolle, for at kunne optimere og dygtiggøre vores angribere. Frank har indgående kendskab til truppen, ved hvordan der skal arbejdes med hver enkelt angriber og brænder for dette område. Vi ved, ligesom med målmændene, hvor vigtigt det er at spillerne kommer i de samme situationer igen og igen, for at det ligger på rygraden og bliver til vane” fortæller cheftræner Morten Mølkjær

Assistenttrænerposten bliver som i år besat af to trænere. En ny mand, Rune Dall Jensen samt den nu tidligere DS-assistent, Jacob Eichner.
Rune, der til dagligt er PhD, adjunkt i Region Midtjylland, har en trænerfortid som ungdomstræner i AGF, hvor han har arbejdet som assistent for holdene fra U15 til U19, trænerudvikler samt hjulpet til omkring reserveholdet. Rune har ydermere forsket i talentudvikling.
Jacob, er netop stoppet som spillende assistent på Danmarksserieholdet. Til dagligt er ”Eichner” kandidatstuderende på Idræt i Aarhus og arbejder hos Nordea. Han har en fortid som ungdomskontrakt spiller hos SønderjyskE samt hos FC Sønderborg, VSK og Aarhus Fremad.
”Rune og Jacob er gode supplementer til vores trænergruppe. Rune er udover at være meget analytisk og strategisk stærk person, en yderst kompetent fodboldtræner. Eichner, er stort set helt grøn som træner og med en alder på kun 26, kan der være folk, der stiller spørgsmålstegn ved dette valg. Men hans personlighed, engagement og villighed til at lære, gør at vi som klub, tror meget på ham som træner” slutter Morten Mølkjær

Michael G. Pedersen fortsætter med at være løst tilknyttet trænergruppen. Arbejdet hos Danbolig sætter sine begrænsninger, derfor kan “GP” kun hjælpe til i et begrænset omfang.

Jens Gjesing vil ligesom i år stå i spidsen for vores dygtige DS hold, der er kommet i en dynamitpujle med mange andre Aarhus hold i den kommende sæson.

Henrik Bundgaard fortsætter som målmandstræner. Som noget nyt vil der være en kobling mellem angrebstræningen og målmandstræningen for at gøre træningen endnu mere kamprelateret.

Vores 3 holdledere Figo, PH og Marc Kewin fortsætter deres utrættelige arbejde. Derudover Jesper Andersen tilknyttet som er stand-in og hjælper til når der er brug for dette.

Jens Thyrri Møller fortsætter som fysioterapeut og Jón Gregersen stadigvæk tilknyttet som mentaltræner.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP