Sikker 4-0 sejr ude over Hjørring IF

Søndag var vi i Hjørring for at spille mod reserverne fra Vendsyssel og det blev til en 4-0 sejr efter 2-0 ved pausen.
Jeg havde blandet kortene lidt efter pokalkampen mod FCM og det skulle vise sig at være en god ide. Vi startede dog kampen lidt nervøst og vi kunne ikke helt få spillet til at fungere, men efter den halve time begyndte vi at spille lidt mere og det gav os et par chancer og efter 37 min. kunne Mathias Valentin bringe os foran 1-0 efter et fint angreb. Kun 4 min. senere blev det 2-0, da Khaled Paikar og Mathias Valentin kombinerede sig igennem og Khaled kunne score til 2-0. Fint resultat til pausen, hvor vi ikke havde været helt oppe i gear.
2. halvleg sad vi tungt på og Valentin kunne øge til 3-0 efter 48 min. og Khaled gjorde det til 4-0 efter 55 min. og så var den kamp lukket. Vi fik skiftet ud så dem der har spillet meget på det sidste fik lidt hvile. Vi tilspillede os dog en del flere chancer og burde have scoret et par mål mere, men når man vinder 4-0 skal man være tilfreds. Mathias Valentin var outstanding i dag og var med i rigtigt meget og Jonas Mogensen spillede en rigtig flot kamp på den defensive midtbane.
Det var 5. sejr i træk og 4. gang i træk vi holdt buret rent, så stabiliteten har indfundet sig hos os.
Vi har nu kun 1 kamp tilbage inden vinterpausen og det er på lørdag, hvor vi skal på udebane mod Djursland. Vi har p.t. 5 point ned til Lindholm og 10 point ned til Lyseng, som er de to nærmeste konkurrenter til at rykke op. Så det ser fornuftigt ud, men vi vil gerne slutte ordentligt af og håber flere af jer vil tage turen til Grenå på lørdag for at støtte os.
JS holdet vandt 4-1 ude over Hornbæk og kvalificerede sig dermed til oprykningsspillet til foråret, så helt igennem  en klasse weekend for Fremad.

Forza Fremad

Cheftræner

Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP