Sikker sejr igen!

Det blev lørdag til en sikker 3-0 sejr hjemme over Hjørring og der er nu ikke scoret mod os i de seneste 6 kampe. Målene blev scoret af Anders Nissen 2 og Mads Winther.
 
Hjørring kom til Århus med et ungt hold og de spillede og kæmpede egentlig fint nok, men vi var bare lidt bedre. Vi var lidt mere klar denne gang fra start og fik lagt et fint tryk på dem. Det udmyntede sig i en masse hjørnespark, men vi manglede lige skarpheden der i lørdag. Men efter 17 min. kom vi foran, da højrebacken Anders Nissen tog chancen og scorede i det korte hjørne. 
Vi havde igen bolden meget og spillede den fint rundt, men brændte desværre alt for mange chancer. 
 
2. halvleg var en tro kopi af første med os på bolden og chanceskabende og Hjørring forsøgte at forsvare hele tiden. Vi kom på 2-0 efter 71 min. efter en hjørnesparks kombination og Mads Winther havde sidste fod på bolden. Det blev også 3-0 5 min. før tid, da Anders Nissen igen kom på tavlen og det ville nok have givet 25 gange pengene hvis man havde oddset på det, at han ville score 2 gange i samme kamp.
 
Vi havde 4 mand ude med karantæne og skader, så det var fint at bredden kørte den hjem denne gang.
 
Sidste kamp i denne sæson er på lørdag kl. 15, hvor Djursland kommer på besøg. Vi håber, at mange vil komme og sige tillykke til holdet med den flotte sæson. Jeg ved at der bliver lavet flere tiltag fra klubbens side.
 
På gensyn på lørdag
 
Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP