Sikker sejr over Lyseng

Det blev lørdag til en sikker sejr over Lyseng på 3-0, hvilket også var stillingen ved pausen. Resultatet var der aldrig tvivl om, og det blev en ret ensidig affære. 
 
Vi startede kampen godt og kom foran efter 8 min. ved Uffe Troensegaard efter en fin frispilning af Mathias Schjødt. Det blev også 2-0 efter 18 min. ved Nicklas Ullum efter et hjørnespark og Uffe scorede til 3-0 lige inden pausen på et flot hovedstød. Vi sad tungt på kampen og vores målmand Henrik Bundgaard havde ikke en redning i 1. halvleg. 
 
2. halvleg blev ikke så velspillende. Lyseng formåede ikke at skabe noget rigtigt, og vi var for ukoncentrerede i afslutningerne, og derfor blev det ved de 3-0. Jeg var ikke helt tilfreds med indsatsen, men det er alligevel svært at være utilfreds med en 3-0 sejr over vores nærmeste konkurrent til oprykning. 
 
Nicklas Ullum var vores bedste mand i dag og generelt er der ros til hele holdet for at forsvare vores mål godt. Vi har nu spillet 10 kampe her i foråret med 10 sejre til følge og 33-2 i målscore, så det er vildt imponerende. 
 
JS holdet fik også en god sejr på 2-0 over nr. 2 SGI, så holdet ligger her med 2 runder igen 6 point foran nr. 3, så kan holdet få 1 point i de 2 sidste kampe, så står den på DS-bold efter sommerferien.
 
Næste kamp er på lørdag, hvor lokalrivalerne fra Viby kommer på besøg. De har ikke tabt de seneste 6 kampe og er netop kommer over nedrykningsstregen, så det bliver sikkert en tæt affære.
 
God fars dag på fredag og vi ses på lørdag kl. 15 på Vangen.
 
Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP