Simon Bækgård er ny mand i Aarhus Fremad

Vi kan med glæde præsentere endnu en ny lejespiller i Aarhus Fremad. Simon Bækgård har sluttet sig til Aarhus Fremad, som forstærkning, når vi i forårssæsonen skal spille oprykningsspil. Bækgård er en 20-årig central midtbanespiller, som er på kontrakt i Superligaklubben Esbjerg fB. Simon Bækgård er en spiller, som passer godt ind i det projekt, Morten Dahm Kjærgaard og staben er i gang med at udvikle videre på.
Aarhus Fremad er en kanon mulighed for at få mere kontinuerlig spilletid og komme ind i en god spilrytme, samt en god mulighed for at få opbygget en større spilleglæde igen.” siger Bækgård om sine personlige mål med lejeopholdet i Aarhus Fremad. Han tilføjer endvidere: ”Jeg har haft en snak med Morten om det projekt Aarhus Fremad er i gang med at videreudvikle. Principperne og spilfilosofien, som vi har drøftet, er noget jeg synes lyder virkelig spændende, og som jeg glæder mig til at blive en del af.”
Bækgård havde på forhånd kendskab til Aarhus Fremad og klubbens historie, men det er først i den seneste måneds tid, på jagt efter en lejeklub, at han for alvor har fået øjnene op for Aarhus Fremad og det som klubben kan tilbyde. ”Jeg ved at Aarhus Fremad er en klub med en masse historie, og en klub med stor tradition.” tilføjer Bækgård, da snakken falder på Aarhus Fremad som klub.

Vores cheftræner Morten Dahm Kjærgaard havde følgende at tilføje til den nye lejespiller i Aarhus Fremad: ”Simon har trænet med i den forløbne uge, han har vist sig godt frem, og vi er blevet bekræftet i de kvaliteter han har som fodboldspiller. Simon er en dygtig teknisk central midtbanespiller, der er stærk på bolden med et godt overblik, og som tilmed besidder en god ro i sit spil. Simon er en disciplineret hårdtarbejdende spiller med en god karakter der passer godt ind i kulturen i Aarhus Fremad, og vi glæder os til at udløse hans potentiale.

Bækgård har været en del af Esbjerg fB’s ungdom i mange år, og han har tilmed også fået smag på både Superligaen og NordicBet Ligaen. Simon har spillet 6 kampe for Esbjerg og har scoret 3 mål.

Simon Bækgård kan ligesom Casper Gandrup få sin uofficielle debut i morgen mod Viborg FF klokken 11:45 i Bjerringbro til 3×45 minutter.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP