Skadesopdatering: Mathias Jacobsen går gode tider i møde

Vi har fået en statusopdatering fra Mathias, og han fortæller med egne ord, hvordan han forholder sig til sin situation, og hvad han ellers bedriver tiden med:

”Pt. ligger mit fokus mht. skaden mest på at få lidt volume tilbage i stængerne. Alt i alt en lang og tung opgave, men jo længere tid der går, desto mere må og kan jeg lave.

Det værste er tanken om, at jeg ikke kommer på banen før engang i næste sæson, så derfor bruger jeg det meste af det øverste krudt på mit liv ved siden af.

 Jeg er selvfølgelig oppe og nyde en god omgang bold på Vangen, når jeg har mulighed, men det kan også have den omvendte effekt på mig. Det er jo hårdt bare “at se på”.

Ellers er jeg i gang med at bygge videre på min massøruddannelse i form af idrætsskadesterapeut. Planen var egentlig bare at holde det til massør og så give fodbolden ekstra fokus de næste par år, men nu hvor fremtiden ser lidt anderledes ud, har jeg valgt at bruge min uddannelse til at starte min egen lille klinik.

Jeg har altid vidst, at jeg på sigt ville lave noget inden for behandlerfaget, primært på grund af min passion for fodbold og mine egne erfaringer rent skadesmæssigt. For at sikre det bedste skadesforløb er det altafgørende, at man får den rigtige behandling fra start. Jeg har selv mærket, hvor stor en effekt dette kan have og mener også at mine egne erfaringer med fodbolden og mine skadesforløb, giver mig noget ekstra som behandler, som ikke kan læres på skolebænken. Jeg vil gerne hjælpe folk på benene så hurtigt som muligt, og det er også det der driver mig til at ville lære mere og mere. Hvad end du er idrætsudøver eller helt almindelig person med hverdagsproblemer, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig

Jeg er lægeeksamineret massør og jeg tilbyder massage til alle former for problemstillinger. Om du er sportsmand, der har spændte baglår eller bare døjer med diverse hverdagsproblemer, såsom rygproblemer eller spændingshovedpine, så kan jeg hjælpe dig. Derudover kan man også få en generel hjælpende og forebyggende massage.

Hvis man skulle dele det op i flotte termer, så er jeg fysiurgisk massør, som laver: – dybdegående massage – forebyggende massage – sportsrelateret skadesbehandling – arbejds-/fritids “skadesbehandling”

Jeg er på godt dansk massør. Jeg udbygger min viden på Lasota, hvor jeg så småt fylder min værktøjskasse op med nye metoder og redskaber.”

Mathias’ klinik ligger placeret på Niels Juels gade 70, 3. tv 8200 Aarhus N

Hvis der ønskes at booke tid, kan det gøres online, her: https://mattisklinik.onlinebooq.dk/ 

eller ved at kontakte ham på følgende måder:
Mail: mattisklinik@hotmail.com
Instagram: @mattisklinik 
Facebook: @mattisklinik
Tlf: +4530535059

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP