Skidt indsats på Fyn

Lørdag var vi på besøg hos Marienlyst og det blev til et 3-0 nederlag efter en meget dårlig indsats. Marienlyst var på dagen meget bedre end os og ville det meget mere.
 
Det var en flot solskinsdag, og vi skulle forsøge at forsætte den gode pointhøst på kunstgræsbanen i Marienlyst. Det blev dog aldrig en kamp, hvor vi fandt fodfæste, og vi var på hælene det meste af 1. halvleg. Vi havde kun sporadiske angreb den anden vej og hjemmeholdet var tæt på i flere situationer. 
 
Vi skulle dog helt hen til det 31. min. før de fik gang i scoringen og så gik det hurtigt i løbet af 10 min. var de foran 3-0 og kampen næsten afgjort. 
 
I pausen blev der givet en opsang, og der blev foretaget 3 udskiftninger. I 2. halvleg var vi bedre med i kampen og kom også til flere chancer, men vi manglede lige det sidste hver gang. Marienlyst havde også chancer den anden vej, men skarpheden manglede. Det blev ved de 3-0, og dermed kom vi i den grad ned på jorden igen. 
 
Heldigvis har vi kamp igen onsdag, hvor Fremad Amager kommer på besøg, så kan spillerne vise en trods reaktion.
 
Rækken er så tæt og der er ikke den store forskel mellem holdene, og er man der ikke 100%, så taber man. Nu vil kortene blive blandet lidt, og vi vil se nogle sultne spillere komme på banen onsdag. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP