Skuffende uafgjort mod FC Sydvest

– Vi var dårlige.

Det var den umiddelbare kommentar fra assistenttræner Christian Byskov efter dagens skuffende uafgjorte resultat mod FC Sydvest, som ligger på sidstepladsen i 2. division.

’Byens nr. 2’ kom godt fra start med en hurtig scoring fra Peter Rask Jensen på en friløber efter godt 10 minutter. Derefter kom flere chancer til Fremad, som dog ikke blev udnyttet.

Føringen blev holdt et pænt stykke ind i anden halvleg, men efter knap 70 minutter fik FC Sydvest scoret til 1-1. Det stod der også på tavlen, da kampen var slut, og dermed måtte drengene tage skuffede hjem fra Løgumkloster.

– Vi er sindssygt skuffede. Vi kan jo alle sammen se, hvad det betyder i tabellen. Men FC Sydvest ville simpelthen bare vinde mere end os i dag, og derfor spillede de bedre, end vi gjorde, siger Christian Byskov.

– Nu gælder det om at komme ind i kampen igen. Vi skal til at vinde nogle fodboldkampe, og så glemmer vi al snakken om oprykning og 1. plads. Det gælder om at fighte, så vi kan komme tilbage på sporet, og så kan vi måske begynde at snakke om oprykning senere på sæsonen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP