Spændende lokalopgør i vente

Velkommen endnu en gang til Riisvangen. Vi har nu 4 hjemmekampe i træk, og der vil vi prøve at gøre det hele færdigt, så vi kan få et godt afsæt til den nye sæson i 2. division.
 
Dagens modstander fra Lyseng har også haft en ok sæson. Holdet er rigtigt godt organiseret og har nogle dygtige omstillingsspillere, som vi skal holde et ekstra vågent øje med. Ellers er de ligesom os selv stærke på dødbolde, så mon ikke der bliver scoret sådan et i dag.
 
Vi havde rystet posen lidt til sidste kamp i Hobro efter oprykningen, og der beviste spillerne, at vi har en god bred trup, da vi vandt let 4-0. Flere udmærkede sig og mange af dem får chancen igen i dag. Ellers har vi fokus på at blive endnu bedre som hold og udvikle spillet, så vi er godt rustet til efter sommerferien.
 
Vi har vundet de sidste 15 kampe i træk og Lyseng er helt klart den sværeste modstander vi har tilbage, så vi håber på at kunne fortsætte takterne i dag. 
 
Vores JS hold ligger 6 point foran nr. 3 med 3 spillerunder igen, så det lugter også af en oprykning til dem, men der er vi noget klogere i morgen, når holdet møder SGI her på banen. Vi håber at holdet fortsætter det gode spil fra sidste weekends sejr på 7-0 og får endnu 3 point til kontoen.
 
Velkommen til dommertrioen, Lyseng, Sponsorer samt alle I øvrige tilskuere med ønsket om en god kamp.
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP