Stolpe ud

Det er pt. stolpe ud og i lørdags endte det med et 1-2 nederlag til Middelfart efter et mål i det 92. min.
 
Meget bittert, da vi i 2. halvleg var godt med og kunne have taget 1 eller 3 point, men vi mangler lige den sidste dygtighed og de berømte marginaler.
 
Middelfart er et godt hold med flere store profiler og de satte sig også spillemæssigt på kampen i starten, men vi lurede fint på omstillinger og på sådan en var vi tæt på at komme foran efter 20. min. da Daniel Flyger afsluttede godt, men deres keeper fik lige fingrene på og overliggeren reddede for dem. Efter 30. min. kom Middelfart i spidsen med 0-1 efter et hjørnespark, hvor de får et frit hovedstød i det lille felt. Dårlig opdækning af os og det må ikke ske. 
Vi pressede på i slutningen af halvlegen men fik ikke noget ud af det.
 
2. halvleg spillede vi bedre og kom også frem til nogle chancer, men Middelfart havde også nogle omstillinger, hvor de kunne have lukket kampen, men i den fase var de ukoncentrerede. Vi kom derimod bedre med og udligningen kom i det 70. min., da Mathias Schjødt steg til vejrs og headede bolden ind i det tomme mål.
Vi troede nu på det og bedst som det lugtede af en uafgjort fik Middelfart scoret efter et frispark og dermed er vi stadig uden point i 2. Division.
 
Middelfart er et godt hold, og derfor ville vi gerne have haft point mod dem, men vi tager det gode med videre, og så må vi lære at få lukket ned i slutminutterne fremover, da det har kostet i alle 3 kampe indtil nu.
 
Næste kamp er på lørdag hvor vi skal en tur til Kolding.

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP