Stor Fremad-dominans mod oprykkerne fra Aarup

Mod oprykkerne fra Aarup fik Aarhus Fremad vist, at der er forskel på et etableret mandskab og et af de nye hold i 2. Division Vest. Bortset fra starten af kampen var der klasseforskel på de to hold og Fremads sejr var aldrig i fare.

Aarup – Aarhus Fremad 1-3 (0-1)

25: 0-1 Lennart Kruse

55: 0-2 Kasper Vinding

84: 0-3 Kasper Vinding

90: 1-3 Chadi Dalal

 

Opstilling: Peter Ravn – Anders Nissen, Michael G. Pedersen, Alexander Jackson Møller, Kasper Hjørngaard (73: Rune Nielsen) – Peter Rask Jensen, Mathias Valentin, Kasper Vinding, Rune Friis (62: Rasmus Dehli) – Lennart Kruse (67: Mark Jensen), Brian Johansen

 

Aarup startede kampen bedst og tilspillede sig et par store chancer, inden Fremad fik styr på organisationen og overtog taktstokken. Midt i første halvleg resulterede en indøvet hjørnesparksdetalje i en scoring. Lennart Kruse var manden bag det flotte hovedstødsmål.

Trods stor overvægt i spillet, lykkedes det ikke Aarhus Fremad at bringe sig yderligere foran inden pausen.

10 minutter inde i anden halvleg scorede Fremad sit andet mål efter en dødbold – og endnu engang var detaljen kreeret af dødboldenes mester, Christian Byskov. Eller er det ikke Viggo Jensen? Kasper Vinding var denne gang afslutteren med et flot spark i målhjørnet.

Efter scoringen til 2-0 var kampen reelt afgjort, men Kasper Vinding kronede endnu en god kamp med en flot scoring til 3-0 kort før tid. Denne gang direkte på frispark fra ca. 25 meters afstand.

I allersidste minut fik Aarup pyntet på resultatet med deres scoring til 1-3. En kosmetisk scoring i en kamp hvor der aldrig var tvivl om udfaldet, og hvor gæsterne fra Aarhus Fremad havde tre afslutninger på stængerne.

På papiret tilhører sejren over Aarup kategorien pligtsejr, og jeg har derfor spurgt assistenttræner Christian Byskov, hvad vi positivt kan bruge lørdagens kamp til i det videre arbejde mod en bedre placering i tabellen?

Byskov fremhæver fight over hele linien, og at spillet for anden kamp i træk viser, at vi er på rette vej, da vi er spilstyrende i hovedparten af kampen. Individuelt fremhæver han Mathias Valentin, der tidligere kun har spillet få minutter mod Skovbakken. Mathias fik en hel kamp mod Aarup, og hans indsats var meget opløftende. Endvidere står han for to af de afslutninger, der preller af på det fynske træværk.

Vi håber, optimismen er intakt, når vi på lørdag møder endnu et fynsk hold – Otterup – på Riisvangen.

Vel mødt! 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP