LIVE-dækning fra alle tre puljer!

Der er fodboldguf for enhver smag i den kommende weekend, hvor www.kanalsport.dk disker op med LIVE-kampe fra alle tre puljer i KanalSport Divisionen.

Fans af klubberne i KanalSport Divisionen er hidtil i sæsonen blevet forkælet med masser af LIVE-kampe hver eneste uge, hvilket er en tendens, som naturligvis fortsætter.
I den kommende weekend er der tre opgør på programmet, hvor der vil være LIVE-kampe at følge fra alle tre puljer.

Følgende kampe kan ses DIREKTE:

Fredag kl. 19:00: AB – Hvidovre

Lørdag kl. 15:00: Frem – Fremad Amager

Lørdag kl. 15:00: Aarhus Fremad – Jammerbugt FC

AB, som tørner sammen med Hvidovre fredag aften, blev af mange betragtet som topfavoritter til at snuppe en billet til Bet25 Ligaen, efter at de i sommer rykkede ned i landets tredjebedste række. Cheftræner Per Frandsen og hans tropper har indtil videre dog ”kun” formået at hive 13 point hjem i 8 kampe. Derfor må akademikerne tage til takke med en øjeblikkelig 4. plads i den ekstremt spændende Pulje 1.

Tæt er det også i Pulje 2, hvor alle fire hold fra nummer to til nummer fem er noteret for 12 point efter de første 8 kampe. Allerøverst i rækken ligger John ”Faxe” Jensens tropper fra Fremad Amager, som med 17 point har formået at lægge nogenlunde afstand til de nærmeste forfølgere. Spørgsmålet er så, om Frem har held til at spise noget af dét forspring, når de lørdag tager imod duksene fra Fremad Amager?

På samme tidspunkt lørdag eftermiddag er der bundmøde på programmet i Smilets By, hvor Aarhus Fremad tager imod Jammerbugt FC. Gæsterne fra det nordjyske er inde i en skidt periode og har ikke vundet de seneste fem kampe, mens værterne fra Aarhus kun har skrabet 5 point sammen indtil videre. Der er derfor pres på begge hold forud for lørdagens møde, hvis de vil spille med i toppen af rækken.

Masser af flotte odds-tilbud

Traditionen tro står er der disket op med flere gode odds-tilbud på de mange LIVE-kampe fra KanalSport Divisionen. Klik bl.a. ind og hør om, hvordan du kan få refunderet 150 kr., hvis du taber på dit 1. målscorerspil i fredagskampen mellem AB og Hvidovre samt lørdagskampen mellem Frem og Fremad Amager.
Klik derudover ind på www.kanalsport.dk og se optaktsindslag med nogle af de mandskaber, som vil blive vist LIVE i den kommende weekend.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP