Storebror Kirchheiner forlænger

Aarhus Fremad og Marcus Kirchheiner har sat pen til papir på en ny aftale, så den nu gælder til januar 2024. En aftale som begge parter er yderst tilfredse med.

Af Mathias Thomsen // Foto af FotoTrine

I dag er en god dag for alle i og omkring Aarhus Fremad, eftersom vi kan offentliggøre at Marcus Kirchheiner har forlænget sin kontrakt. En forlængelse som har været utrolig højt på prioriteringslisten. Ifølge cheftræner Morten Dahm Kjærgaard er den 26-årige højre back nemlig en af klubbens allerstørste profiler.

”Marcus har været en af vores bedste spillere i den tid, jeg har været i klubben, og det niveau har han ikke bare holdt, men også forbedret. Marcus er både intern på vores hold og i rækken en stor profil, der har sat sit aftryk på kampene”, siger cheftræneren.

Marcus Kirchheiner har siden, han kom til klubben i 2019 fra Odder IGF, været en markant skikkelse i truppen, hvor det er blevet til 91 kampe. På blot 13 kampe har højre backen lavet fem målgivne afleveringer i indeværende sæson, hvor både hans eget- og holdets niveau er blevet hævet til nye højder.

Hovedpersonen selv udtaler, at han er utrolig glad for at have forlænget med Aarhus Fremad, da han nyder at være- og spille i klubben. Muligheden for at rykke op til den kommende sæson har samtidig også haft indflydelse:

”Det ultimative mål er helt klart, at vi rykker op til sommer, hvilket også er hovedårsagen til, at jeg har forlænget. Vi har haft et rigtig godt efterår, hvor vi har spillet god- og sjov fodbold, som jeg nyder”, siger Marcus Kirchheiner

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP