Tabte til overmagten fra AB

Lørdag skulle vi forsøge at overraske igen, da vi fik besøg af topholdet fra AB. AB kunne med en sejr rykke op i 1. Division, og siden vi mødte dem i den første kamp, så har holdet vundet 9 og spillet 2 uafgjort.

AB startede også kampen bedst og spillede hurtigt og sikkert rundt, men første gang der kom en stor chance kom vi foran 1-0. Mathias Valentin fandt i det 13. min. Uffe Troensegaard med en dyb stikning og Uffe scorede sikkert. AB satte nu endnu mere tempo på og fik udlignet allerede 4 min. senere, da de slap godt igennem vores højre side og William Kvist kunne let score til 1-1. AB var toneangivende, men vi spillede godt med, og fik dermed taget noget af presset i perioder. AB fik dog en stor chance før pausen, men skarpheden manglede.

2. halvleg startede med 2 AB chancer, men efter 60 min. fik vi en kæmpe chance for at bringe os foran. Uffe slap alene igennem, men i stedet for at afslutte spillede han Khaled endnu mere fri, men Khaled manglede beslutsomhed, og den store chance løb ud i sandet. I stedet blev vi straffet i den anden ende i det 63. min. da Kristian Uth bragte AB foran, og vi var dermed nede med 1-2.
Vi fik udlignet 6 min. senere, men dommeren underkendte Nicklas Ullums hovedstød for at have begået frispark inden. Vi fik også et hav af hjørnespark, men manglede lige det afgørende stød og AB fik i slutfasen en del omstillinger, hvor de kunne have øget til føringen. Det endte med et 1-2 nederlag og stort tillykke til AB med den fortjente oprykning.

Vi viste god karakter og især Lasse Nørdam og Uffe Troensegaard hævede sig over gennemsnittet. Vi ligger stadig nr. 9, men den plads kan byttes ud med 8. pladsen, når Hvidover kommer på besøg på lørdag.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP