Tætpakket LIVE-program i KanalSport Divisionen

Der er masser af guf til de fodboldinteresserede i den kommende weekend, hvor www.kanalsport.dk disker op med hele fire LIVE-transmitterede kampe fra landets tredjebedste fodboldrække.

Fjerde spillerunde i KanalSport Divisionen står for døren, og ganske som hidtil i sæsonen står rækkens nye navnesponsor parat til at dække begivenhederne fra nærmeste hold.

I de kommende dage er der hele fire LIVE-kampe på programmet. Få det fulde overblik nedenfor:

Torsdag kl. 18:30: AB – Avarta

Fredag kl. 19:00: Thisted FC – Jammerbugt FC

Lørdag kl. 15:00: Kolding IF – Aarhus Fremad

Søndag kl. 15:00: Nykøbing FC – Fremad Amager

AB, som torsdag aften tager imod Avarta, blev af eksperterne udset som oprykningsfavorit, inden sæsonen gik i gang. Foreløbigt er det dog kun blevet til 4 point i de første tre spillerunder, hvilket især skyldes holdets manglende skarphed foran mål.

– Vi har været det bedre hold i alle kampene, synes jeg, og har skabt en masse chancer. Så det gælder bare om at få puttet den i kassen, påpeger AB-cheftræner Per Frandsen.

Fredag kan seerne se frem til et regulært nordjysk lokalderby, når Thisted FC tager imod Jammerbugt FC. Kampene de to hold imellem plejer at være ensbetydende med dramatik og mange mål, og denne gang er der sat ekstra krydderi på mødet. I sommerpausen har træner Bo Zinck nemlig skiftet Jammerbugt ud med netop lokalrivalerne fra Thisted.

 – Vi joker da lidt med, at vi skal op og klø på og køre ham baglæns ud af græsset. Og vi får da sikkert nogle fine snakke op til kampen, men lige så snart, der er fløjtet op, så tænker vi ikke på, hvem der står på sidelinjen, lyder det fra Jammerbugt FC´s Emil Haucke.

Ekstra bonus til seerne

I forbindelse med kampene på KanalSport.dk har de interesserede seere mulighed for at spille med både pre-match og LIVE. Fra fredag d. 28. august til søndag d. 6. september er der mulighed for at få ekstra mange spillekroner på kontoen, idet KanalSport.dk helt eksklusivt disker op med en bonus på 200 % helt op til 600 kr. til nye kunder, samt de kunder som ikke tidligere har foretaget en indbetaling.
Sætter man 200 kr. ind, får man altså hele 600 kr. at spille for. Husk, at man også kan få bonussen via Bet25.dk, hvor man kan bruge selvsamme login, som også bruges på KanalSport.dk.

Klik allerede nu ind på www.kanalsport.dk og se optaktsindslag med flere af de mandskaber, som vil blive vist LIVE i den kommende weekend. Og husk, at det fra på fredag er muligt at få fingrene i den eksklusive bonus.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP