Tak for indsatsen Mike

I går blev det offentliggjort, at vores anfører Mike Vestergaard har skrevet kontrakt med Kolding IF og forlader dermed Aarhus Fremad.

Vi er stolte og glade i Aarhus Fremad over at sende spillere videre til klubber på et højere niveau og Mike er ingen undtagelse, selvom det gør ondt i vores Fremad hjerte. Mike er ydet en kæmpe indsats for klubben i hans år på Riisvangen, men det viser også, at vi er på rette vej som klub, når vores spillere bliver attraktive for klubber på en højere hylde end vores egen.

For at slutte det hele god af, har vi fået et par ord fra Mike om tiden i Aarhus Fremad:

”Fremad har for mig altid været en kongeklub. Historien, faciliteterne og samværet i klubben er helt unikt. Ledelse, holdledere, trænere, spillere, frivillige og fansene er helt unikke. Stor cadeau til dem for at holde klubben kørende, som de gør.

Min tid i fremad har virkelig været lærerig og et kæmpe spring i min udvikling. Jeg har overhovedet intet ondt at sige om Fremad og håber virkelig de bliver ved med at udvikle sig.

Da jeg blev kontaktet af Kolding IF, var jeg dog ikke i tvivl om, at jeg ville skifte, da jeg ligesom mange andre i Fremad har ambitioner om at nå til tops. Jeg vil også lige benytte muligheden for at sige tak til Kolding for at have taget så godt imod mig. Jeg glæder mig til at give den fuld gas i Kolding IF.

Til sidst vil jeg sige, at jeg ser frem til at se en masse god bold og nyde et par fremadstærke i solskin på Vangen. Det skal nok gå!”

Held og lykke Mike, tak for indsatsen og tak for sangen

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP