Tollefsen: 2. division er sværere i år

Ny træner på Riisvangen, Jesper Tollefsen, mener, at 2. division vest bliver stærkere og dermed sværere for Aarhus Fremad i den kommende sæson. 

Ny træner i Fremad spår en svær sæson. (Foto: Anders Knudsen/Folketidende.dk)
Ny træner i Fremad spår en svær sæson. (Foto: Anders Knudsen/Folketidende.dk)

Af Simon E. Jørgensen

Det var lige ved og næsten, da Aarhus Fremad sluttede sæsonen 2012/2013 på en flot andenplads. Det lignede langt hen ad vejen, at Fremad ville rykke op i 1. divisionen, men de måtte til sidst se sig overhalet af Marienlyst.

Næste sæson står nu for døren, men Jesper Tollefsen tror ikke, at Aarhus Fremad får det let.

“Der er en håndfuld stærke spillere, som ikke er at finde på Riisvangen næste sæson. Udover det er der rigtig mange gode hold om buddet i denne sæson. Skive er rykket ned fra 1. division, men beholder deres set-up og ambition om at rykke op igen,” siger han.

Jesper Tollefsen nævner også HIK og Rishøj, der plejer at spille i 2. division øst, men næste sæson spiller i vest. Begge hold sluttede sidste sæson i top 5.

Oprykning er urealistisk

Der er flere spillere, der fra næste sæson ikke kan ses i Fremad-trøjen. Thomas Nørgaard, Rune Nielsen, Anders Brøchner og Rune Friis stopper alle i klubben, mens Kasper Winding, Rasmus Østenkær og Lennart Kruse kun træner halvt med. Udover disse bøvler Malte Færge Nielsen og Michael Sten med længerevarende skader, mens Brian Johansen spiller næste sæson i Ringkøbing.

“Det er et halvt hold, der er væk, og derfor er det for tidligt at sige, hvor stærke vi er. Vi ved jo heller ikke, hvor stærke modstanderne er endnu. Vi skal bygge holdet op på ny, og det tager lidt tid. Som det ser ud nu, er oprykning urealistisk,” siger Jesper Tollefsen.

Han peger også på, at stemningen er lidt hektisk i starten med ny træner og mange ændringer i truppen, men er fortrøstningsfuld omkring sæsonstarten.

“Aarhus Fremad er en rigtig god klub med et godt socialt samvær, og jeg er sikker på, vi nok skal komme godt fra land i første kamp,” siger han.

Første kamp for Aarhus Fremad bliver mod lokalrivalerne fra Brabrand d. 3. august kl. 14.00 på Brabrand Stadion.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP