Uafgjort 1-1 mod formstærke Nykøbing

Lørdag lagde vi græs til endnu et opgør på Riisvangen og denne gang var det storsatsende Nykøbing FC vi havde på besøg. Nykøbing satser meget på at komme i 1. division og har hentet rofiler som Anders Due og Lars Pleidrup til klubben. 
 
Aarhus kommune kunne ikke klippe banen pga. det meget nedbør der var kommet, så direktør Nikolaj Wittendorff og 2 spillere fik slået banen med håndskubbere, så der kunne spilles fodbold på den. Banen var dog meget blød stadigvæk og blev noget ramt som kampen skred frem.
 
Nykøbing var gode på bolden og forsøgte at spille den godt rundt, men kom ikke til de store chancer. Vi spillede med håndbremsen trukket og havde nok lidt for meget respekt for vores modstander og en kedelig 1. halvleg endte 0-0.
 
2. halvleg blev meget bedre og med mere intensitet. Nykøbing trykkede mere på og vi var heldige i en situation, hvor deres farlige angriber Mikkel Dahl overløb vores forsvar, men brændte den store chance. Vi foretog os 2 udskiftninger og satte Uffe Troensegaard og Nicklas Ullum på banen i den 58. min. Kun 2 minutter senere blev det 1-0 til os på et flot skud af Uffe. Det var efter en ripost efter et indlæg og den blev sparket ind fladt ved den ene stolpe. I de efterfølgende 15 min. havde vi flere muligheder for at lukke kampen, men deres keeper tog godt fra der. I stedet for blev det 1-1 efter 80 min. da vi ikke fik clearet bolden ordentligt og de kunne score med et fladt spark.
 
Begge hold gik efter sejren i slutminutterne, men der manglede lige det sidste for begge hold. Lidt ærgerlig ikke at vinde, når vi fører til så sent i kampen, men det var et fair resultat, da Nykøbing var bedre end os med bolden. Vi tager med videre at vi igen fik point mod forårets hold og fastholder kontakten til toppen i den tætte række, hvor et par sejre kan flytte holdene fra bunden til toppen, da der kun er 5 point fra nr. 10 til nr. 3.
 
Næste kamp er på lørdag, hvor vi gæster Marienlyst.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP