Uafgjort i medrivende kamp

Lørdag var vi på besøg i Odder og det blev 3-3 efter en føring på 3-2 ved pausen. Og havde det ikke været for en inkompent dommertrio, så var sejren kommet i vores hænder.
 
Vi startede kampen godt og efter 2 min. kom vi foran 1-0 ved Khaled Paikar, der scorede efter et langt indkast. Det blev 2-0 efter 7 min. ved topscorer Mathias Schjødt, men Odder var også farlige og havde en masse dødbolde og kom på 1-2 efter 11. min. Vi var dog kyniske og kom på 3-1 efter 20. min. igen ved Schjødt og kort efter havde vi et skud på stolpen. Odder kom dog igen ind i kampen efter en fejl af vores keeper og stillingen var dermed 3-2 til os. I det 40. min. får Schjødt en friløber og prikker bolden forbi målmanden og bliver fældet. Klart rødt kort og måske straffespark, da det var på kanten af feltet. Men hverken den meget usikre dommer eller linievogteren dømte noget og det skulle desværre vise sig resten af kampen, at de dømte med meget stor fejlmargin. 
 
2. halvleg kommer Odder bedst ud til, men efter 60 min. bliver Uffe fældet i straffesparksfeltet, men igen fløjter dommeren ikke og 3 min. senere udligner Odder. Vi får dog 2 store muligheder for at vinde kampen, men hverken Bundgaard eller Khaled er skarpe foran mål. Odder har også nogle muligheder for at vinde kampen bla. et skud på overliggeren. Det ender dermed 3-3, hvilket vi ikke kan være tilfredse med.
 
Ærgerligt at dommeren har så stor indflydelse på en kamp, hvor deres målmand går og griner allerede i pausen over, at han ikke fik rødt kort og til sidst i kampen fik vi 4 gule kort af den noget forvirrede dommer. DBU bør nok kigge ham nærmere efter, da hans niveau ikke er til 2. division.
 
Bedst for os var Mathias Schjødt.
 
Næste kamp er på lørdag hjemme på Riisvangen, hvor Jammerbugten kommer på besøg.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP