Udesejr i Randers

Lørdag var vi på besøg i Randers og det blev til en sejr på 2-1. Sejren var aldrig i fare, da Randers først reducerede til 1-2 langt inde i overtiden.

Vi startede kampen fint og kom hurtigt i boldkontrol og det var vigtigt, da Randers spillerne er nogle gode tekniske spillere og derfor var det vigtigt at vi havde bolden meget. Vi kom frem til flere gode forsøg bl.a. til Mathias Valentin og Morten Bundgaard, men vi manglede skarpheden i de situationer. Anderledes var det efter 32 min., da Michael Nørgaard tog et godt dybdeløb og blev spillet fri ved baglinien og inde foran mål kom Rasmus Breiner løbende og sparkede tværpasningen i mål til en 1-0 føring. Fuldt fortjent men desværre faldt vi lidt i niveau i de sidste 10 min. før pausen, så vi skulle lige have rettet et par småting.

2. halvleg lignede meget første med os som toneangivende og spilstyrende og efter 62 min. kom scoringen til 2-0 som reelt afgjorde kampen. Mathias Valentin, Rasmus Breiner og indskiftede Nicki Steffensen stod for flot opspil og til sidst endte bolden ved venstrebacken Søren Smedegaard der køligt sparkede bolden fladt ind i kassen.
I den efterfølgende periode burde vi have scoret nogle flere mål, men vi må arbejde videre til træning for at blive noget skarpere, for det var for sløset.
I det 94. min. scorer Bjørn Brokholm selvmål og lige derefter fløjter dommeren kampen af og vi fik kom dermed op på 10 point for 4 kampe.

Bedst i dag var Michael Nørgaard og Rasmus Breiner, som begge leverede en fantastisk arbejdsindsats.

Næste kamp er på lørdag kl. 15.00 på Riisvangen, hvor et andet tophold Lindholm kommer på besøg.

Vores JS hold har vundet de sidste 4 kampe og spillet til 0 i dem alle, så de fører rækken. Det er godt at have så gode reserver, så der er god kamp om pladserne.

Vi ses på lørdag

Forza Fremad

Cheftræner
Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP