Uforløst opgør endte i pointdeling med Skive IK

Af Mathias Dueholm

Sommeren havde tilsyneladende meldt sin ankomst, da tonerne af hittet ”Stor Mand” bragede ud over Riisvangen. Den skønne duft af grillpølser drog de fremmødte mod købsboderne. Alt der manglede var en god fodboldkamp.

Det skulle Aarhus Fremad forsøge at skabe mod det gæstende hold, Skive IK, da man søndag bød op til dans i 30. spillerunde i 2. Division. Mens Fremad ikke havde det store på spil, kunne Skive omvendt sikre sig endnu en sæson i landets tredjebedste række.

Første halvleg blev en rimeligt tam affære, hvor det skortede på store scoringsmuligheder, men hvor værterne dog var mest på bolden og syntes at kontrollere begivenhederne. Det var dog kun lige indtil det 42. minut, hvor Skive som trold af en æske bragte sig i front.

Efter et kontrastød fik Skive tilkendt et hjørnespark. Dette skulle eksekveres af en i øvrigt storspillende Maarouf Mostafa, og hans serv endte med at overrumple Thomas Hagelskjær i Fremad-målet og sejle ind til 0-1. Dette blev også pausestillingen.

Anden halvleg blev en mere seværdig én af slagsen, med to mere målsøgende hold. Overvægten i boldbesiddelse i Fremads favør blev dog større og der skulle da heller ikke tærskes langhalm, før det kastede en udligning af sig.

”Den bliver spillet i mellemrum til Buch, som får vendt rundt, og så tager jeg et løb på tværs og skærer ned da han spiller den,” fortæller Søren Andreasen, der altså udnyttede den gunstige position, alene med Skives sidste skanse, til at bringe Fremad på omgangshøjde.

Udligningen lagde en dæmper på opgøret. Fremad var fortsat mest på bolden, men bøvlede med at lirke skibonitternes betondefensiv op. I den anden ende var gæsterne derimod tæt på, ad flere omgange, at lægge billet ind på de tre point.

”De stillede sig tilbage, og vi prøvede at spille os igennem, men vi havde svært ved at finde rigtige løsninger,” reflekterer målscorer Søren Andreasen efter opgøret.

”Måske var begge hold tilfreds med resultatet, selvom man selvfølgelig altid gerne vil vinde. Vi vil altid gerne være det bedste hold på banen, og vi lykkes bedre i anden halvleg med at sidde på boldbesiddelsen, synes jeg,” slutter Søren Andreasen af.

Næste opgave for Aarhus Fremad er på fredag, hvor FA 2000 står for skud på Frederiksberg. Den kamp spilles klokken 19.00.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP