Uge 33

Resultaterne var ikke som håbet i weekenden, hverken for 2 div eller DS.

2. division tabte jo desværre 2-4 til B.93 var København, hvilket gør vi ligger nummer 9 med 1 point efter to kampe. DS holdet led et 3-6 nederlag til Svendborg på udebane, hvor stillingen var 3-3 indtil 5 min. før tid, hvor Svendborg bl.a. med to scoringer efter straffe fik de 3 point. Målscorer for DS holdet var Tue Ullerup x2 og Andreas Kock.

Den kommende uge byder på spændende kampe. 2. division skal i kamp hele to gange. Allerede onsdag gælder det nedrykkerne fra NordicBet Ligaen Kolding IF, der efter to runder står med 0 point efter to nederlag på 2 x 0-1. Kick Off onsdag er kl. 19, og vi ligger selvfølgelig streamet op onsdag, hvis ikke du har mod på at tage til Kolding onsdag aften.

Lørdag gælder det Derby-della-Vice-Capitale, når vi skal en tur til Brabrand. Vores derby og vores rivaler venter kl. 14.00 på udebane. Fremad Folket arrangerer cykeltur og det kan du læse mere om her: https://fb.me/e/17zlLk7xO.

Den tur starter kl 10.00 på Riisvangen og vi håber så mange som muligt vil bakke op omkring cykelturen og opbakningen i Brabrand, så vi kan bevare vores Stadtmeisterschaft. Følg med på facebook og vores andre sociale medier senere på ugen. Tilmeldingen er dog åbnet og det kan ske på ff@aarhus-fremad.dk

DS holdet skal også i kamp næste weekend, hvor de tager imod traditionsklubben B1909 fra Odense. Vi arbejder på at åbne en bod til den kamp. Kick Off er kl 14.00.

God uge, #forzafremad #dsng

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP