Vi har lejet Thomas Hagelskjær i Vejle Boldklub

Der er ny målmand i klubben. Den 25-årige keeper Thomas Hagelskjær skifter til os i et år på leje, efter en aftale er blevet indgået med Vejle Boldklub. Hagelskjær har en imponerende fortid, der har budt på både ungdoms- og seniorbold i AGF samt en stor historik på U-landsholdet. Hagelskjær skiftede til Vejle i 2017 og er nu kommet til Aarhus Fremad på leje frem til 2021. Om skiftet siger Hagelskjær:

“Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har fulgt klubben lidt på afstand og har mødt dem nogle gange, mens jeg har været i Vejle. Jeg synes, det har set sindssygt spændende ud, det der sker i Aarhus Fremad. Så jeg glæder mig til at blive en del af det og forhåbentligt være med til at rykke klubben endnu mere, end de er i gang med.”

Sidste sæson var det keeperen Elias Rafn, som var lejet i klubben, og nu er der igen hentet en lejesvend ind på målmandsposten fra en Superligaklub. Lars Kruse kommenterer på det samarbejde, der har været med Vejle Boldklub omkring lejeaftalen:

“Der er stor værdi i, at vi har en god relation til Vejle Boldklub, men også generelt de større klubber, som viser tiltro til os med deres spillere. I forhold til den her lejeaftale, er jeg virkelig tilfreds med det samarbejde, der har været i forløbet med Jacob Krüger. Sidste år var Elias Rafn – som var på leje fra FC Midtjlylland – et godt eksempel på, at der er stor udvikling i at komme til Aarhus Fremad, og det er en ting, som vi er glade for Vejle også har tiltro til, i det her tilfælde med Thomas Hagelskjær.”

Thomas Hagelskjær er fra Aarhus og har derfor også et stort kendskab til Aarhus Fremad. 

“Det er en klub, man ved hvad står for – når man kommer fra Aarhus – med nogle fede værdier. Riisvangen er et fedt sted at komme og se fodbold, og jeg har også været der nogle gange som tilskuer,” siger Hagelskjær

Der er en del motivation bag skiftet for den 25-årige keeper. Hagelskjær sætter selv ord på nogle af de faktorer, som har spillet ind i forbindelse med skiftet:
“Jeg trænger til at få noget af glæden tilbage ved fodbold og forhåbentligt få noget spilletid igen. Intet er givet, når man skifter klub, men jeg tror på, jeg kan komme til at spille, hvis jeg præsterer, det jeg kan. Jeg vil gerne hjælpe klubben op i 1. Division, de var jo tæt på oprykning sidste år, så det håber jeg, vi kan få løst i år, og derudover få bygget videre på det, der allerede er i gang i klubben.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP